Witam. Jestm tu nowa, ale bacznie do tej pory sledziłam Wasze porady. Mimo tego i tak mam problem bo zeby wiedziec czy juz w tym temacie wyczerpoaliscie wiedze warto by się dowiedziec co to takiego?. Uzytkuje podgrzewacz SIEMENS DH 18100. Od jakiegoś czasu cieknie z niego woda. Nie umiem nazwać skad bo nie znalazłam żadnego schematu i nie posiadam instrukcji-dom kupiłam bez niej. Ale gdy w podgrzewaczu znajdija się takie zapadki trzy metalowe na czerwonym plastiku to własnie spod nich wychodza trzy srubeczki- z tej srodkowej cieknie i pod nimi jest głowna srubka - i z tej także. Co robić? Troszkę droga sprawa by go wyrzucać. Moze mozna dokupić ten cały czerwony element? Pomózcie kobiecie-laikowi. Kilkakrotnie wzywałam monterów. Juz mi pomazali jakimiś silikonami te ostatnia śrube - skasowali i tyle. A serwis mi tego nie zrobi za mniej niz prawie wartosc podgrzewacza???
Moderowany przez mrhari:3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.