logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór tunera FULL HD do Cyfry+ do 200 zł: Ferguson Ariva 102E czy Blackbox DM 500?

Demoneo 24 Paź 2011 11:53 2300 1
REKLAMA
  • #1 10060193
    Demoneo
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    Chciałbym kupić jakiś tani tuner FULL HD do odbioru Cyfry+. Do dekodera będzie podłączona plazma Panasonic 42S30.
    Nie zależy mi na żadnych wodotryskach. Po prostu żeby miał jakieś porty HDMI do podłączenia TV i komputera, antenowe do podłączania kabla antenowego od Cyfry+ oraz może jakieś cinche do podłączanie głośników 5.1. Ewentualnie mógłby mieć jeszcze tuner DVB-T, ale ten będzie przecież w tej plazmie, więc bez tego tunera DVB-T też mogę się obejść.
    Czy w cenie 150-200 zł coś znajdę, czy raczej trzeba dołożyć?

***** EDIT *******
    Poszukałem trochę i zastanawiam się nad FERGUSON ARIVA 102E lub BLACKBOX DM 500 (ceny na allegro za oba są w okolicach 220 zł). Warto któryś z nich kupić, czy raczej jakiś inny?
  • REKLAMA
  • #2 11010680
    malinabend 1
    Poziom 23  
    Ocena: 99
    Odświeżam temat bo też szukam jakiegoś dekodera głównie do cyfry + na hdmi kabelek bez bajerów nagrywarek itp . Arive nie chce bo yo szajs mam 3 sztuki i wszystkie 3 po koleii padają i naprawiane znowu padają jak nie głowica to gniazdo hdmi zawsze coś , i rwie się obraz w każdym razie era ferdków dawno mineła jest to 1 wielkie g....o ; przynajmniej te ; ariva 100 i 200
REKLAMA