Witam mam bardzo mały pokoik zaledwie 10 m2 doradzicie mi jakie kolumienki nadaja się do tak małego pomieszczenia ? Kwota do 1000 zl Kolumny będą napędzane wzmacniaczem Technics SU-V 620
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamModerowany przez przemo-lukas:3.1.9. (4, 10.8, 10.4) Zabronione jest rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich. 3.1.11. (10.2, 10.7, 12) Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji. Ostrzeżenie.
Moderowany przez przemo-lukas:3.1.9. (4, 10.8, 10.4) Zabronione jest rozpowszechnianie treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku do innych Użytkowników lub osób trzecich.
Cytat:Sam jesteś stary i sparciały.
Cytat:Tak, będą lepsze i to o wiele.
Cytat:Kolega nie ma zielonego pojęcia co to Polski sprzęt,
Cytat:tylko woli nowy, plastikowy Chiński szajs[...]Dawniej stawiano na jakość sprzętu, a nie wygląd.
Cytat:Wycofuję się z dyskusji, kolega benek161 reprezentuje za niski dla mnie poziom dyskusji.
Cytat:(jeśli coś z Tonsila - to do takiego pokoju i w takim budżecie, to na myśl mi przychodzi Siesta Sat).
benek161 napisał:Ten seas jest super, wole jego tekstylna wersję: 27TBFC.Na co dzień słucham muzyki na monitorach DIY na GDN 13/50/9 oraz seasie 27TBFC/G.
Cytat:Co powiecie na Gdn 17/40 + seas 27TBFC?
Cytat:Jak niskotonowce bierzesz tonsila, to wysokotonowce też.
benek161 napisał:..ale ten seas schodzi dość nisko... fakt, trzeba by sprawdzić... Wspomniałeś o Gdn 15. Siesty sa niezłe....Ten 17/40 ma kiepską charakterystykę jak na midwoofer, trzeba strasznie nisko go ciąć lub stosować skomplikowaną zwrotnicę.
JamJestElektronik napisał:Delikatnie to ująłeś...Nie mówię tu o kopułkach. Tylko o tubowych.(...)
troszkę w uszy kolą.
Herethic napisał:Wspomniałeś o Gdn 15. Siesty sa niezłe....
Cytat:To chyba te upalone albo uszkodzone.