Witam na początek opisze swój problem :
Otóż po awarii systemu chciałem wgrać nowego windowsa a przed tym oczyścić cala płytę główną z kurzu itp. Wszystko ładnie pięknie wyczyszczone a po złożeniu kompa z powrotem przestał działać BIOS
Komputer sie włącza lecz nie ma sygnału o odpaleniu BIOS i na monitorze nic sie nie wyświetla... Czytałem juz dużo w tym temacie lecz nic nie pomaga... Karta graficzna oraz ram sa sprawne... kombinowałem z bateryjka od biosu (wyjmowałem i wkładałem z powrotem, później włożyłem nawet od innego komputera) i nic... Wyjmowałem również zworkę i wkładałem i dalej to samo... Oprócz tego nie wiem czy to istotne ale nie świeci dioda power led... Czy ktoś ma jakieś pomysły co mogło sie stać... Proszę jeszcze o informacje gdzie na płycie głównej mogę odczytać jaki jest jej model to od razu podam...
Znaki diakrytyczne, to jedno, ale ortografia i interpunkcja, to juz zupełnie co innego - popraw post. [M]
Otóż po awarii systemu chciałem wgrać nowego windowsa a przed tym oczyścić cala płytę główną z kurzu itp. Wszystko ładnie pięknie wyczyszczone a po złożeniu kompa z powrotem przestał działać BIOS
Znaki diakrytyczne, to jedno, ale ortografia i interpunkcja, to juz zupełnie co innego - popraw post. [M]