Mam od niedawna router Netia Spot. Odkąd go mam niestety uniemożliwia mi on grę online w grę Battlefield Bad Company 2 na Xboxie 360. Przerwertowałem internet, napisałem do EA, oraz do Netii. Najprawdopodobniej chodzi o to, że mam odblokować jakieś porty. Dokładnie dostałem taką informacje od EA:
"Upewnij się, że porty dla usługi Xbox Live są otwarte. Są to porty, które muszą być otwarte w obu kierunkach przychodzących i wychodzących:
UDP Ports: 53, 88, 3074
TCP Port: 53, 80, 3074"
Po przeczytaniu instrukcji tego router zrobiłem to w ten sposób jak na załączonych obrazkach
Gra oczywiście dalej nie działa a ja tracę już cierpliwość. Proszę o pomoc. Zaznaczam, że prawie w ogóle się na tym nie znam. Z góry dzięki.
"Upewnij się, że porty dla usługi Xbox Live są otwarte. Są to porty, które muszą być otwarte w obu kierunkach przychodzących i wychodzących:
UDP Ports: 53, 88, 3074
TCP Port: 53, 80, 3074"
Po przeczytaniu instrukcji tego router zrobiłem to w ten sposób jak na załączonych obrazkach
Gra oczywiście dalej nie działa a ja tracę już cierpliwość. Proszę o pomoc. Zaznaczam, że prawie w ogóle się na tym nie znam. Z góry dzięki.