logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mercedes W210 2.9td 1997 - Nie działa prędkościomierz, świecą kontrolki ABS/BAS/ASR

WojtekTrucker 06 Lis 2011 18:38 953 3
REKLAMA
  • #1 10109598
    WojtekTrucker
    Poziom 2  
    Witam Wszystkich! mam problem z moim okularem,od kiedy go kupiłem nie działa prędkościomierz i świecą się kontrolki ABS hamulec awaryjny i BAS ASR.Byłem już u kilku elektryków podpinają kompa i komp nie łączy się z ABSem.Podobno do pompy ABSu nie dochodzi prąd,wymieniłem już zegary bo wyświetlały komunikat błąd wyświetlacza wymieniłem komp asr nadal nic jakiś sterownik montowany do serwa nadal nic czujniki w kołach .Już mi pomysłów brakło,przestrzeliłem kable jestem bezradny! Czy może ktoś mi pomóc w W210 2.9td 97rok manual.
  • REKLAMA
  • #2 10109633
    trans-serwis
    Poziom 39  
    Ocena: 2261
    Temat do ogarnięcia.
  • REKLAMA
  • #3 10110118
    WojtekTrucker
    Poziom 2  
    ale jak i jakie koszta i gdzie o co tu chodzi

Dodano po 4 [minuty]:

Bardzo proszę o pomoc bo ja już się pogubiłem z tym mietkiem
  • #4 10154457
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6174
    Posty był raportowane.

Na forum obowiązuje REGULAMIN i "przyklejone" do niego pytania wraz komentarzami.
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

+ REGULAMIN -->
    Pkt 3.1.13. (10.9) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA.
    Początek zdania? Zaczynamy wielką literą.
    Poza tym, o ile się nie mylę, to w polskiej pisowni stosujemy znaki przestankowe takie jak kropka, przecinek i piszemy z ogonkami np. ą, ę itd.
    Nazwy własne też piszemy z wielkiej litery np. Polsat, Philips itd.
REKLAMA