Siema, Od 2 tygodni mam problem otoz, gdy gram w jakie gry multi (Cs, Wow itp) MS skacza mi z 20-30 do 450-550 i tak co 1min czasem co 2-3, Gdy kupowalem ten internet nie bylo tego problemu bylo. Szukalem juz na google i na elektroda jakichkolwiek poradnikow, owszem znalazlem pare ale nic nie daly.
Uzywalem gpedit.msc lecz to tez nie pomoglo, tak samo z TCPOptimizer.
Dzwonilem do dostawcy internetu i zglosilem problem, wyjasnilem facetowi co sie dzieje, powiedzial ze jutro ktos do mnie przedzwoni czy wszystko bedzie ok. Drogiego dnia zadzwonili do mnie, po chwili napisali sms ze juz jest wszystko naprawione kazali mi przekonfigurowac router, tak zrobilem, lecz nic to nie dalo. Ms dalej skakaly. Robilem Formata komputera ale i to nic nie pomoglo.
Posiadam Internet z T-mobile 1 mb/s Router(ZTE ZXV10 W300 Series) DSL.
Komputer tez nie jest slaby, Posiadam Windows 7 Home Premium 64-bit.
AMD Atholn(tm) II X4 640 Processor 3.00 GHz
4.00 GB Ramu.
Jest jakas osoba ktora jest w stanie mi pomoc ?
P.S Jestem zielony w tych sprawach z komputerami, wiec prosze o dokladne tlumaczenie gdzie co i jak mam robic/szukac.
Pozdrawiam.
Uzywalem gpedit.msc lecz to tez nie pomoglo, tak samo z TCPOptimizer.
Dzwonilem do dostawcy internetu i zglosilem problem, wyjasnilem facetowi co sie dzieje, powiedzial ze jutro ktos do mnie przedzwoni czy wszystko bedzie ok. Drogiego dnia zadzwonili do mnie, po chwili napisali sms ze juz jest wszystko naprawione kazali mi przekonfigurowac router, tak zrobilem, lecz nic to nie dalo. Ms dalej skakaly. Robilem Formata komputera ale i to nic nie pomoglo.
Posiadam Internet z T-mobile 1 mb/s Router(ZTE ZXV10 W300 Series) DSL.
Komputer tez nie jest slaby, Posiadam Windows 7 Home Premium 64-bit.
AMD Atholn(tm) II X4 640 Processor 3.00 GHz
4.00 GB Ramu.
Jest jakas osoba ktora jest w stanie mi pomoc ?
P.S Jestem zielony w tych sprawach z komputerami, wiec prosze o dokladne tlumaczenie gdzie co i jak mam robic/szukac.
Pozdrawiam.