Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamModerowany przez mirex:Kolego, jak masz coś do zapodania, to zapodaj, a czytający sam sobie oceni wartość Twojej pomocy. I skorzysta z niej, albo nie.
Durnych postów, że Ty coś możesz podobno, na tym forum nie pisz. Twój post nie ma żadnej wartości. To nic innego jak klepanie bezsensów - regulamin pkt 3.1.15.
Moderowany przez mirex:Prywatnie to możemy sobie piwko strzelić. Do Ciebie mam uwagi jako moderator tego forum. Albo będziesz szanował zasady u nas obowiązujące, albo po prostu zmień forum.
I guzik mnie obchodzi czy mieszkasz w Irlandii, czy w Pcimiu Dolnym.
Tu nie ma obowiązku pisania. A pisanie byle czego i byle jak jest tępione. Po prostu.
Powyższa wiadomość też bardzo daleko wykracza poza regulamin. Pkt 3.1.11. (10.2, 10.7, 12) Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, zawierających szkodliwe porady, porady nie będące próbą rozwiązania problemu oraz publikowanie identycznych wpisów następujących po sobie lub powtarzających informacje ujęte w toku dyskusji.
Nijak się ma do tematu. Do takich celów służy system PW lub kontakt z administratorem lub moderatorami.
Pkt 3.1.13 - pisownia - znaki przestankowe mają odpowiednie miejsce w szyku wyrazów, a wyrazy oddziela się spacjami.