Już działa. Po zainstalowaniu .NET 3.5.
Fajny ten programik, ale do mojego użytku to bym potrzebował pewnych modyfikacji
1. On ma czekać na wskazany kolor, a nie czekać aż wskazany kolor się zmieni. Innymi słowy ma czekać aż nadejdzie wskazany kolor.
2. Próbowałem twój program użyć do uruchomienia skrótu klawiaturowego. Stworzyłem skrót do notepad.exe na pulpicie i temu skrótowy przyporządkowałem skrót klawiaturowy F12. W twoim programie ustawiłem klawisz F12. O dziwo, kiedy twój program działał, to notatnik się nie uruchamiał, co więcej nawet jak palcem naciskałem F12, to nie włączał się notatnik. Natomiast po zamknięciu twojego programiku, skrót klawiaturowy działał. Mnie by zależało aby działało 1 z dwojga: albo skróty klawiaturowe, albo żeby można było zaprogramować jako akcję kliknięcie myszką w określonym punkcie ekranu. Nawet bardziej to drugie.
3. Ustawiłem programik na 2 sekundy. Wskazany pixel zmienił kolor tylko raz, a akcja wykonywana była bez końca co 2 sekundy. Nawet jak zamknąłem programik. Dopiero jak się przelogowałem, to przestało. Mnie by zależało, żeby akcja odbywała się tylko raz po każdym odnotowaniu.
Da radę tak przerobić?

Ok, to może podaj mi kod tego skryptu i ja sam popróbuję. Przy okazji pouczę się.