logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

SAMI SWOI - w jakiej sieci chodzą? Telefon z Plusa.

danil3 10 Gru 2004 18:06 1933 11
REKLAMA
  • #1 1050129
    danil3
    Poziom 10  
    Ocena: 1
    witam mam pytanko w jakiej sieci chodzą SAMI SWOI mam telefon z plusa czy SAMI SWOI beda działac dzieki .
  • REKLAMA
  • #2 1050149
    Likon
    Poziom 21  
    Ocena: 16
    >>SAMI SWOI<< To nowa "promocja" sieci - Plus GSM.
    Napewno bedzie chodzic!
  • #3 1050715
    vy73
    Poziom 14  
    Ocena: 7
    Żeby fon działał musi być zdjęty simlock.
  • REKLAMA
  • #4 1051408
    dyzzy
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    sami-swoi to usługa Plusa, wiec będzie działać w telefonie z założonym sim-lockiem na Plusa
  • #5 1051433
    lackyluck
    Poziom 21  
    raczej bedzie..... tzm musi dzialac - co ma nie dzialac...
  • #6 1052734
    soundman
    Poziom 17  
    Ocena: 12
    To nie usługa plusa tylko sieć. tak jest w instrukcji dla dystrybutorów :D

Co do pytania to tak napewno w fonie z smokiem na plusa będzie to działać probowałęm kilka razy
  • REKLAMA
  • #7 1052771
    moddyy
    Poziom 21  
    Ocena: 17
    a czy dzwonienie z sami swoi do plusa jest liczone jak dzwonienie do własnej sieci bo róznie już słyszałem

tak przy okazji spytam czy można jakoś w noki 3510i wyłączyć swiatło w bokach obudowy bez ingerowania do środka
  • #8 1052785
    soundman
    Poziom 17  
    Plus i sami swoi to jakby dwie różne sieci z samych do plusa to jak poza siec
  • #9 1053690
    bosseq
    Poziom 17  
    Ocena: 41
    zrobili lipe ala heyah. to ściema jest. Nieźle na tym zarabiają. Dali super cenę ale tylko w wąskim kręgu samych swoich, wiadomo przecież że nie tylko do takich się dzwoni, a inne połączenia są najdroższe chyba na rynku 84gr. Natomiast Sami swoi to nic innego jak simplus ze zmienioną nazwą i kilkoma cenami. Z simplusa ma pokazywanie kasy na koncie podczas czuwania telefonu i podczas połączenia, a jak ci się skończy kasa na koncie to nie wejdziesz do książki telefonicznej.
  • REKLAMA
  • #10 1053727
    soundman
    Poziom 17  
    W samych swoich jest identycznie też blokuje ksiązke i te pokazuje ile kasy natomiast z dostawami towaru jest fatalnie wiem bo jestem dystrybutorem i nie dostałem towaru od dwóch miesięcy chociaz wiele razy dzwoniłem i prosiłem ale nikt sie nie zjawia zostawili jak narazie tylko stojak za który trzeba było zapłacić.
  • #11 1056172
    Przemyslaw
    Poziom 28  
    Ocena: 66
    Popieram przedmówców - to niezła lipa. Na koncie 13pln, hehehehe (nawet małymi literkami nie napisane, że 10 z tego to dopiero po wypełnieniu i wysłaniu ankiety). Z doładowaniami kicha - bynajmniej u mnie w mieście. Wstyd i kicha.

Co do światełek w 3510i: nie da się tego wyłączyć po bokach, bo to jest "efekt uboczny" świecenia diodek podświetlających klawiaturę i LCD. Taka już jego uroda (obudowa) :)
  • #12 1057483
    soundman
    Poziom 17  
    Hmmm widze ze u was też kicha z doładowaniami ja rozprowadzam samych swoich i od dwoch miesięcy nie moge sie o towar doprosić

Podsumowanie tematu

✨ SAMI SWOI to usługa sieci Plus GSM, działająca na telefonach z simlockiem na Plusa. Aby telefon działał poprawnie, simlock musi być zdjęty lub telefon musi być zablokowany na Plusa. SAMI SWOI i Plus to dwie odrębne sieci, a połączenia z SAMI SWOI do Plusa są traktowane jak połączenia poza własną siecią. Usługa jest w rzeczywistości zmodyfikowanym Simplusem z kilkoma zmianami w cenniku i funkcjach, takimi jak wyświetlanie stanu konta podczas czuwania i połączenia. Użytkownicy zgłaszają problemy z doładowaniami i dostępnością towaru dla dystrybutorów. Dodatkowo, w telefonie Nokia 3510i nie ma możliwości wyłączenia bocznego podświetlenia obudowy bez ingerencji mechanicznej, ponieważ jest to efekt uboczny podświetlenia klawiatury i wyświetlacza.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA