logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sami Swoi - problem z siecią, numerem, nie wiem już sam.

Prodig 26 Sty 2006 22:18 1119 4
REKLAMA
  • #1 2223488
    Prodig
    Poziom 20  
    Ocena: 14
    Witam!

Stało się coś dziwnego. Dziś, ok. godz. 21.30 patrzę na mój telefon a on szuka sobie sieci - niestety nie wychodzi mu to. Sprawa mnie zdziwiła, ponownie włączyłem telefon i dalej nic. Gdy nacisnąłem INFO to wyskoczył komunikat "Karta odrzucona". Postanowiłem zadzwonić ze stacjonarnego na mój nr kom. W słuchawce usłyszałem, że "Wybrany nr jest nieprawidłowy (...)" !!! Zlikwidowali mój nr??? W tym miejscu dodam, że konto miało być ważne jeszcze przez 1,5 miesiąca. Postanowiłem zadzwonić ze stacjonarnego na inny telefon z Sami Swoi ale różniący się tylko jedną, ostatnią cyfrą (nr od mojej kobity). I co usłyszałem? Że ten numer też jest nieprawidłowy!!!

Czy ktoś ma podobny problem? :?:

Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 2223844
    TMK_M
    Poziom 22  
    Ocena: 23
    Kolega wpadl do mnie z telefonem do naprawy. Jak sie okazalo to wina karty. Dzis doladowal konto i tez efekt jakby mu wylaczyli karte. Tez ma SamiSwoi. Wystapilo to kolo godziny 20 i trwa do tej pory.

Niewiem dlaczego ale problem byl tez z orange. Okolo godziny 13 niedzialaly wszytskie 3 telefony w orange. Caly czas telefony wskazywaly szukanie sieci. I to w roznych miejscowosciach. Ale problem po godzinie ustapil, a co dalej z Sami Swoi to niewiem
  • REKLAMA
  • #3 2223915
    Quasarek
    Poziom 17  
    Ocena: 3
    Nie wiem na ile prawdy sie dowiedzialem ale w sieci PlusGSM maja jakies problemy smieszne.Moze sie takze zdarzyc ze po doladowaniu jakiegos aktywnego simpluska przyjdzie sms ze konto zasilone a sie okaze ze kaski nie ma.Podobno maja ta usterke naprawic do soboty a cala kaske maja oddac.Byc moze to samo sie dzieje z "nieaktywnymi kartami"... Proponuje jeszcze poczekac a jak sie nic nie wyjasni to dzwonic do BOK i nie szczedzic sobie slow na temat sieci:-)

pozdro.
  • REKLAMA
  • #4 2223922
    basu85
    Poziom 11  
    Ja mam taki sam problem z simplusem. Niestety dodatkowe uzupełnianie konta [kiedy sie zablokowało miałem 6zł na koncie i wazność jeszcze ze 2 miesiące], wizyty w salonie i biuro obsługi tez w niczym nie pomogło. Karta jest nieaktywna juz od czterech dni. Pan w salonie Plusa wmawiał mi że uszkodziłem pewnie karte, a potem powiedził cos o tym że w Plusie jakies serwery im padły i że nic z tym nie da się zrobić. Historia skonczyła sie zakupem nowego startera i zmiana numeru.

Wczoraj znajomy miał podobny problem z karta Sami Swoi, ale nie wiem czy mu działa juz czy nie.
  • #5 2223944
    Prodig
    Poziom 20  
    Ocena: 14
    Wysłałem do nich maila. Oto co mi odpisali:

"Uprzejmie przepraszamy za zaistniałą sytuację.
    Problem już został zgłoszony do Działu Technicznego i nasi Specjaliści pracują nad jego usunięciem.
    Serdecznie przepraszamy za niedogodności i utrudnienia wynikające z opisanej sytuacji."

Te barany mogłyby napisać przynajmniej coś na ten temat w swoich serwisach internetowych! :evil:
REKLAMA