logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Cyfrowy Polsat – jak oglądać różne kanały na 2 TV bez multiroomu i podwyżki?

mcfly102 11 Gru 2011 21:02 7837 6
REKLAMA
  • #1 10248378
    mcfly102
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Witam!
    Mam 2 telewizory, 1 dekoder Cyfrowego Polsatu na który wykupiony jest pakiet familijny. Jeden telewizor z dekoderem CP jest w salonie a drugi w moim pokoju. Chciałbym tak to połączyć żeby oglądać różne kanały na dwóch telewizorach. Oczywiście wiem że będę musiał kupić drugi dekoder, na allegro z CP można kupić za grosze tylko co z kartami, da się je jakoś ominąć.. Proszę pisać różne rozwiązania, chodzi mi tylko o to bym mógł oglądać kanały takie jak są w pakiecie familijnym ale nie żeby na 2 telewizorach był ten sam kanał bo to bardzo proste połączenie. :)

Jeśli chodzi o multiroom zastanawiałem się nad tym ale musielibyśmy podnosić abonament, a takie coś nie wchodzi w grę...
  • REKLAMA
  • #2 10248415
    Konto nie istnieje
    Poziom 1  
  • REKLAMA
  • #3 10248444
    matzg
    Poziom 35  
    Ocena: 358
    mcfly102 napisał:
    Jeśli chodzi o multiroom zastanawiałem się nad tym ale musielibyśmy podnosić abonament, a takie coś nie wchodzi w grę...

Witam,tylko multiroom , innej opcji nie ma.
  • #4 10248519
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #5 10248524
    mcfly102
    Poziom 9  
    szkoda ;/ a jakbyście mogli mi to objaśnić. Mam zwykły dekoder CP, żeby skorzystać z usługi multiroom musiałbym podnieść pakiet i kupić dekoder sd?? bo czytałem że jeżeli zostało mniej niż 6 miesięcy to wystarczy przedłużyć umowę ale niestety mi został chyba rok to musiałbym podnieść ten pakiet.. (dobrze to rozumię?)

edit

// no właśnie i ta karta.... są jakieś lepsze możliwości??? ;D

Najlepszą możliwością jest poprawne zakładanie tematu w odpowiednim dziale.
    Przenoszę z Instalacje. [SP5ANJ]
  • REKLAMA
  • #6 10249011
    ajanek9
    Poziom 29  
    Ocena: 53
    Poczytaj to Link, a najlepiej odwiedź autoryzowany punkt sprzedaży, tam ci chyba najlepiej wyjaśnią.
  • #7 13689786
    mcfly102
    Poziom 9  
    Zostałem poproszony o napisanie odpowiedzi jeżeli rozwiązałem problem. Owszem problem rozwiązałem. Po roku odnowiłem umowę z CP i wziąłem drugi dekoder :)

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik posiada jeden dekoder Cyfrowego Polsatu (CP) z pakietem familijnym i chce oglądać różne kanały na dwóch telewizorach. Wskazano, że jedynym rozwiązaniem jest skorzystanie z usługi multiroom, co wiąże się z koniecznością podniesienia abonamentu oraz zakupu dodatkowego dekodera. Użytkownik rozważał możliwość ominięcia kart, jednak odpowiedzi sugerują, że karty są parowane z odbiornikami. Ostatecznie, po roku, użytkownik odnowił umowę z CP i zakupił drugi dekoder, co rozwiązało problem.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA