logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jawa CZ 175 - brak ładowania akumulatora, motor gaśnie po przejechaniu kilkuset metrów

dareczek171 16 Gru 2011 15:13 631 2
REKLAMA
  • #1 10266637
    dareczek171
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    witam.
    przeglądałem inne tematy na ten temat i stosowałem sie do nich lecz w motorze nadal nie mam ładowania... szczotki wyglądaja na dobre z tym że "popychacze szczotek te ze sprężynką mają wyłamane uchwyty i umocowałem je przez owinięcie izolacją do okoła zapłonu ,zwarcia oczywiście też nie robią.
    regulator sprawny, i tu problem nie mam pojęcia co mogę więcej zrobić żebym miał ładowanie w motorze. co więcej motor odpali z kopa ale przejade kilkaset metrów i zaczyna szwankować po prostu gaśnie :cry: po chwili znów odpala i to samo może to i przez to że ładowania nie mam... nie mam pojęcia :not:
    pomoże ktoś??
  • REKLAMA
  • #2 10267662
    hefid
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 6165

Na forum obowiązuje REGULAMIN i "przyklejone" do niego pytania wraz komentarzami.
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

+ REGULAMIN -->
    Pkt 3.1.13. (10.9) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    Popraw błędy i interpunkcję. Użyj przycisku PISOWNIA.
    Początek zdania? Zaczynamy wielką literą.
    Poza tym, o ile się nie mylę, to w polskiej pisowni stosujemy znaki przestankowe takie jak kropka, przecinek i piszemy z ogonkami np. ą, ę itd.
  • #3 10267668
    Mirek Z.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 531
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany - p.3.1.13.
    Poprawnie napisany i zatytułowany temat - do działu Motorowery Inne Silniki.
REKLAMA