logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nie można było odtworzyc iphone'a "iphone". Wystąpił nieznany błąd (16

Mierzwus 23 Gru 2011 21:19 1571 0
REKLAMA
  • #1 10297159
    Mierzwus
    Poziom 2  
    Problem jak wyżej ukazany w temacie. Zachciało mi się całkowitego zresetowania iPhone, a że trwało to zbyt długo bo już ponad jeden dzień to postanowiłem wyłączyć i uruchomić go na nowo, i dalej się nie uruchamia. Poczytałem na necie jakie przyciski trzeba naciskać by wejść w tryb awaryjny i mieć zainstalowany iTunes. Zrobiłem co trzeba, niby już miałem wszystko gotowe. iTunes od razu znalazł telefon i sam się pchał by "odtworzyć" telefon do ustawień fabrycznych. No to jedziemy. Pościągał fabryczne wersje i zaczyna instalować. w tym momencie na iTunes pasek postępu zaczyna iść, gdy dochodzi do końca następuje wyłączenie telefonu i system sam mi oznajmia dźwiękiem, że urządzenie zostało wypięte z USB. Telefon po czym sam się uruchamia (dźwięk podpiętego urządzenia tez) i znowu się wyłącza po czym znowu załącza i pojawia się logo apple'a i pod nim pasek postępu. Trwa to może z 3 min (pasek się nie poruszył) a telefon znowu się wyłączył i na iTunes wyskakuje mi tematyczny komunikat.
    Poradźcie co zrobić

Jeśli nie widać całego tematu to brzmi on: "Nie można było odtworzyć iphone'a "iphone". Wystąpił nieznany błąd (1611)"

Dodam jeszcze, że telefon był oryginalnie kupiony w Anglii a tutaj używam simki z Orange, więc nie wiem czy to może być coś związane z zablokowaniem go

Dopiszę jeszcze, że po każdej nie udanej próbie wgrania oprogramowania iTunes traci łączność z iPhone. Trzeba ponownie wypiąć i wpiąć kabel

Dodano po 3 [godziny] 28 [minuty]:

następują postępy
  • REKLAMA
REKLAMA