logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nie działa Iphone 4 s, nie rozpoznawalny przez Itunes.

Iwanos25 17 Cze 2014 19:45 1782 6
REKLAMA
  • #1 13716712
    Iwanos25
    Poziom 2  
    Witam, chciałbym się dowiedzieć czy mój Iphone 4 s to już raczej kwalifikuję się jako przysłowiowa atrapa czy jeszcze mam nadzieję, że dzięki Waszej uprzejmości i fachowej wiedzy spróbujemy zdiagnozować oraz postawić go na "nogi". Poniżej opis:
    - po aktualizacji do 7.0.1 gdzie zakończyła się ona nie powodzeniem telefon znajduję się w stanie /logo Itunes/;
    - widzi go w programie Itunes lecz bez danych identyfikacyjnych przedmiotu.
    Czy istnieje możliwość odtworzenia go dokonując np. archiwizacji danych z innego Iphone 4 s i po podłączeniu próbować go odtworzyć z tamtego,np. na iOS 6....?
    Szczerze nie wiem o co chodzi. Proszę o poradę. Telefon dotychczas nie sprawiał żadnych problemów. Z góry dziękuję.
  • REKLAMA
  • #2 13716809
    artur0_n
    Poziom 23  
    Ocena: 75
    Podłącz pod iTunes i kliknij "odtwórz". Zainstaluje się iOS 7.1.1.
  • REKLAMA
  • #3 13716869
    Iwanos25
    Poziom 2  
    Niestety nie można go odtworzyć ponieważ próbowałem. Uruchamia się w trybie awaryjnym i woła, żeby odtworzyć ale jak? Aktualizuje i na samym końcu t.j., przy ok 95% się zawiesza itd.
  • REKLAMA
  • #4 13716943
    artur0_n
    Poziom 23  
    Ocena: 75
    A wyskakują jakieś błędy?
  • #5 13717007
    Iwanos25
    Poziom 2  
    Tak. Błąd 1015.Telefon nie jest po upadku ani zalaniu. Nie chce mi się wierzyć, że to tylko albo aż wina aktualizacji. Po podpięciu do Itunes, tryb awaryjny i jedną z opcji jest "odtworzenie Iphone". Nigdy nie był "archiwizowany, żadnej kopii zapasowej". W telefonie złamany simlock. Przed aktualizacją nie było z nim żadnych problemów a teraz "masz babo placek", zachciało się nowszego oprogramowania.
  • REKLAMA
  • #6 13719125
    Iwanos25
    Poziom 2  
    W dniu dzisiejszym próbowałem "odtworzyć Iphone'a", pokazuję błąd 3014. Proszę o pomoc!
  • #7 13719214
    marek123425
    Poziom 11  
    Ocena: 3
    Wyłącz antywirusa i firewalla.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problem z iPhone 4S, który po nieudanej aktualizacji do iOS 7.0.1 utknął w trybie awaryjnym i jest rozpoznawany przez iTunes bez danych identyfikacyjnych. Próby przywrócenia urządzenia kończą się błędami, w tym błędem 1015 oraz 3014. Użytkownik nie posiada kopii zapasowej, a telefon nie był uszkodzony przed aktualizacją. W odpowiedziach sugerowane są różne metody, w tym wyłączenie oprogramowania antywirusowego i firewalla oraz próba przywrócenia systemu.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA