Witam, chciałbym się dowiedzieć czy mój Iphone 4 s to już raczej kwalifikuję się jako przysłowiowa atrapa czy jeszcze mam nadzieję, że dzięki Waszej uprzejmości i fachowej wiedzy spróbujemy zdiagnozować oraz postawić go na "nogi". Poniżej opis:
- po aktualizacji do 7.0.1 gdzie zakończyła się ona nie powodzeniem telefon znajduję się w stanie /logo Itunes/;
- widzi go w programie Itunes lecz bez danych identyfikacyjnych przedmiotu.
Czy istnieje możliwość odtworzenia go dokonując np. archiwizacji danych z innego Iphone 4 s i po podłączeniu próbować go odtworzyć z tamtego,np. na iOS 6....?
Szczerze nie wiem o co chodzi. Proszę o poradę. Telefon dotychczas nie sprawiał żadnych problemów. Z góry dziękuję.
- po aktualizacji do 7.0.1 gdzie zakończyła się ona nie powodzeniem telefon znajduję się w stanie /logo Itunes/;
- widzi go w programie Itunes lecz bez danych identyfikacyjnych przedmiotu.
Czy istnieje możliwość odtworzenia go dokonując np. archiwizacji danych z innego Iphone 4 s i po podłączeniu próbować go odtworzyć z tamtego,np. na iOS 6....?
Szczerze nie wiem o co chodzi. Proszę o poradę. Telefon dotychczas nie sprawiał żadnych problemów. Z góry dziękuję.