logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Soft do 3310. Jaki byłby najlepszy? Dużo funkcji i bez błędów.

legiunia1916 15 Gru 2004 22:04 1179 9
REKLAMA
  • #1 1063247
    legiunia1916
    Użytkownik obserwowany
    Ocena: 7
    mam telefon nokię 3310 no i nie wiem jaki najlepszy by był do niej soft, taki który ma dużo funkcji i nie ma błędów i nie wiesza się. Z góry dzięki
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 1063637
    501238975
    Poziom 21  
    Ocena: 56
    E tam! Też się kiedyś bawiłem w zmianę softu, ale właściwie po co ? Chyba tylko dla nowych dzwonków. Soft MaciejKi jest stabilny, ale nic tam w nim specjalnego nie ma. Soft Elektro255 jest naprawde niezły, ale czasami się wiesza lub w telefonie włącza się samoczynnie wibracja.
    Ja w 3310 ładuje zawsze oryginalny sofcik, mam wtedy pewność że tel nie zawiedzie mnie gdy będzie potrzebny :-)
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 1066708
    ajsek
    Poziom 12  
    jak by elektro dopracowal swojego softa bylby naprawde niezly co do maciejki to mozna polecic, jednak wieksza ilosc funkcji napewno by sie przydala.Pozdrawiam
  • #6 1066784
    habrozaurus
    Warunkowo odblokowany
    Ocena: 59
    Odnośnie softu MaciejKa, to proponuję zaopatrzeć się w nową wersję (Maciejka & Nemo 7.67). Do tego sofciku przybyło kikla bajerków ;)
  • #8 1069828
    casper8
    Poziom 13  
    Ocena: 8
    sprobuj tego , jeden z lepszych softow
    Załączniki:
    • 3310 607acus.rar (859.21 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • #9 1071229
    soundman
    Poziom 17  
    Ocena: 12
    Ja urzywam Master Japka i to ten mi sie podoba Mados i unlocker w nim sie bardzo przydaje pozatym osyloskop itp.

Polecam i to tylko za 10 zł

Podsumowanie tematu

✨ Dyskusja dotyczy wyboru najlepszego oprogramowania (softu) do telefonu Nokia 3310, które oferowałoby dużo funkcji, stabilność i brak błędów. Wskazywano na kilka popularnych softów: 7acus, MaciejKa (w tym nowszą wersję Maciejka & Nemo 7.67), Elektro255 oraz Master Japka. Soft Elektro255 jest chwalony za liczne funkcje, lecz ma problemy ze stabilnością, np. zacinaniem klawiszy i samoczynnym włączaniem wibracji. MaciejKa jest stabilny, ale mniej rozbudowany funkcjonalnie; nowsza wersja zawiera dodatkowe bajery. Master Japka oferuje przydatne narzędzia jak Mados, unlocker i oscyloskop, jednak jest płatny (ok. 10 zł). Zalecane jest korzystanie z oryginalnego oprogramowania dla pewności działania telefonu. Użytkownicy polecają także poszukiwanie darmowych softów na forach takich jak pasjagsm.pl, gdzie dostępne są różne wersje, w tym nowsze i bardziej stabilne niż Master Japka.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA