z tej listy mam 735 i 725
http://ark.intel.com/pl/products/codename/2643/Dothan 1,7 i 1,6 oraz 2,0
1,8 nie posiadam
co do opinii byl jeden kolega, ktory próbował mnie naciągnąć na wymianę drugiej płyty głównej w swoim laptopie,
zakupił płytę z wymianą u mnie w serwisie, przyjechał i odebrał sprzęt , po czym przywozi go ponownie do 2 dniach i twierdzi że nie działa ,
jednak nie była to już ta sama płyta (zerwane plomby oraz co najlepsze w srodku płyta nie posiadała procesora W związku z powyższym odmowa z mojej strony
Wracając do tematu jeżeli się Pan zdecyduje mogę przesłać procesor , a później wpłaci mi Pan pieniążki na konto
To ja się podłączę.
Potrzebuję do FujitsuSiemens AmiloPro 2035 procesor lepszy niż ten który mam. Mam Celeron M380 i chipset VN800.
Z tego co się orientowałem, to najlepiej będzie kupić Pentium M767.
Czy dobrze rozumuję i czy ma Pan taki do sprzedania?
witam
w tej chwili posiadam:
pentium M
1,5
1,6
1,7
2,0
na fsb 400mhz
polecam wersję pośrednią czyli 1,7 ghz z 2mb cachem
z procesorem 2,0 mógłby sobie Pana wentylator nie poradzić, a różnicę w działaniu dostrzeże Pan nawet zakładając 1,5 ghz
pozdrawiam
Witam,
Interesują mnie tylko 1.7 i 2.0 GHz na FSB 400 MHz z 2 MB cache.
Jeśli dobrze wypatrzyłem na stronie Intela, to obydwa procesory wydzielają tyle samo ciepła. A jeśli źle odczytałem to różnica jest 6 W. Myślę, że zmodyfikowany wentylator da radę.
Proszę o podanie ceny z przesyłką.
Może być na priv.
Pozdrawiam
Użytkownik poszukuje procesora Pentium M Dothan na szynie 400 MHz, o częstotliwości od 1.6 do 1.8 GHz. Otrzymuje kilka ofert, w tym procesory 1.5 GHz, 1.6 GHz, 1.7 GHz oraz 2.0 GHz, z cenami od 25 do 40 złotych. Użytkownicy dyskutują o kompatybilności procesorów z laptopem R51 oraz o możliwościach chłodzenia przy wyższych częstotliwościach. Pojawia się również zapytanie o procesor Pentium M767 do modelu FujitsuSiemens AmiloPro 2035. Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.