logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sony bravia 46ex721 nie odtwarza avi i napisów przez usb

adasasw 28 Gru 2011 21:46 7195 4
REKLAMA
  • #1 10315972
    adasasw
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    Witam, zakupiłem TV tak jak w temacie. W instrukcji napisane jest że odtwarza różne formaty m.in. Divx Xvid a mój niestety widzi film ale go nie odtwarza. Zrobiłem już myk z konwertowaniem pliku na mpeg1 ale traci na jakości. Po za tym nie otwiera napisów dogrywanie do filmu napisów na PC nie wchodzi w grę bo przygotowanie filmu zajmie mi więcej niż jego oglądanie. Czy wie ktoś z jakiego powodu moj TV nie odtwarza filmów .avi przez usb?? Jak otworzyć napisy na TV. Ewentualnie wie ktoś w jakim formacie powinny być napisy?? Dzięki za pomoc. To mój pierwszy post mam nadzieje, że dobrze go napisałem :]
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 10316703
    adasasw
    Poziom 2  
    Nie sprawdzałem, ale jak przekonwertowałem na mpeg1 to taki format działa bez zarzutu. Zdjęcia i muzyka z tego pendrive'a odtwarza bez problemu
  • REKLAMA
  • #4 10318094
    egon42
    Poziom 37  
    Ocena: 825
    To trzeba znaleźć jaki typ kodeka divx odtwarza i na taki przekonwertować filmy.
  • #5 10318376
    adasasw
    Poziom 2  
    No niestety w instrukcji nie ma wyróżnionych zadnych typów Divx. Na necie w opisach produktu też nie widzę.. Trudno chyba trzeba dokupić DVD albo Blue Ray :cry:
REKLAMA