logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Sterowniki do Toshiba Satellite A300-1EG PSAG4E na Windows XP

Uszak7 29 Gru 2011 19:10 4585 13
  • #2 10320220
    jankolo
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 584
    Uszak7 napisał:
    ale nie wiem co z niej pobrać

Albo sobie robisz żarty (przecież napisałeś, że potrzebne są sterowniki do Windows XP) albo powinieneś zanieść komputer do tych, którzy będą wiedzieli, czyli do serwisu.
  • #3 10324643
    Uszak7
    Poziom 9  
    Ocena: 3
    potrzebuje sterowników do wszystkiego bo robiłem format. I instalowałem Windowsa xp co muszę pobrać żeby mi wszystko działało bo jest tam 3 strony programów chyba wszystko nie jest potrzebne ?? i nie widziałem do grafiki sterowników. proszę o pomoc
  • #4 10324725
    Paramedicum
    Poziom 20  
    Ocena: 19
    Wejdź w Menadżer urządzeń i zrób wyraźne zdjęcie głównego okna z gałęziami. Wstaw je tutaj.
  • #5 10325656
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Ocena: 10442
    Skoro potrzebujesz do wszystkiego to sciagnij wszystko co masz do swojego modelu.
    Bez biosow i firmwareu.
  • Pomocny post
    #7 10326769
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Sciagnij i zainstaluj:
    Touch Pad Driver
    Touch Pad On/Off Utility
    Wireless Lan Driver (sciagnij odpowiednia wersje, na stronie sa sterowniki dla kart roznych producentow)
    Webcam driver
    Sound Driver
    SD Utilities
    LAN Driver lub PROSet, zaleznie od modelu karty
    Modem Driver (mozesz nie instalowac, jak nie uzywasz)
    Hotkey Utility
    Display Driver
    Config Free
    Common Module
    Chip Set Utility
    Card Reader Controller
    Bluetooth Stack
    Bluetooth Monitor
    Acoustic Silencer
  • #8 10327375
    Uszak7
    Poziom 9  
    Wireless Lan Driver (ściągnij odpowiednia wersje, na stronie są sterowniki dla kart
    LAN Driver lub PROSet, zaleznie od modelu karty

Wireless Lan Driver (jak mam sprawdzić jaka mam kartę)
    LAN Driver lub PROSet (nie mam pojęcia jaki mam model karty)
  • #9 10327396
    Kolobos
    Spec od komputerów
    To sprawdz np. w Everest.
  • #10 10327962
    Uszak7
    Poziom 9  
    Płyta główna: Intel Coup. 2000 MHz
    Procesor: Intel Core 2 Duo
    Grafika: ATI Mobility Radeon HD 3470 (512)
    Dzwięk: Realtek HD Audio outpot

Wireless Lan Driver (pewnie zainstalować ten FIRMA: Realtek Semiconductor Corporation) ???
    LAN Driver lub PROSet (ale togo to nie mam pojęcia )
  • #11 10327995
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Przeciez napisalem zebys sprawdzil w Everest! Jezeli to dla Ciebie zbyt duzy wysilek to sciagnij te pare sterownikow i instaluj, az zacznie dzialac.
    Na przyszlosc oddaj komputer do serwisu skoro sciagniecie i instalacja sterownikow to dla Ciebie az taki duzy problem.
  • #12 10328030
    Uszak7
    Poziom 9  
    napisałem jakie mam karty myślałem ze to starczy żebyś mi podpowiedział a Wireless Lan Driver dobry wybrałem ??
  • Pomocny post
    #13 10328048
    Kolobos
    Spec od komputerów
    Nie napisales. Jak sam zapewne widzisz nie podales jaka masz karte wifi oraz lan.
    Czy mozesz juz skonczyc nudzic? Sciagnij co trzeba, sprawdz lub nie, zainstaluj i koniec.
  • #14 10328244
    Uszak7
    Poziom 9  
    Dzięki wielkie naprawdę mi pomogłeś dzięki tobie zaoszczędziłem kasę i nie musiałem biegać z komputerem do jakiś serwisów wielkie dzięki jeszcze raz.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukiwał sterowników do laptopa Toshiba Satellite A300-1EG (model PSAG4E) działającego na systemie Windows XP po formacie. W odpowiedziach zasugerowano pobranie wszystkich dostępnych sterowników z oficjalnej strony Toshiba, z wyjątkiem BIOS-u i firmware'u. Wskazano również na konieczność zainstalowania sterowników takich jak: Touch Pad Driver, Wireless LAN Driver, Display Driver, Sound Driver, oraz innych. Użytkownik miał trudności z identyfikacją odpowiednich sterowników dla kart sieciowych, co prowadziło do dalszych pytań o konkretne modele kart. Ostatecznie, po uzyskaniu pomocy, użytkownik zdołał zainstalować potrzebne sterowniki, co pozwoliło mu zaoszczędzić czas i pieniądze na serwis.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA