logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Mikrofalówka LG MG-583MC działa bez włączania na klawiaturze, co wymienić?

walczak tomek 05 Sty 2012 10:16 624 2
REKLAMA
  • #1 10350867
    walczak tomek
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    Gdy włączam wtyczkę do zasilania mikrofalówka zaczyna od razu działać bez załączenia jej na klawiaturze programatora. Wcześniej objaw że jest już coś nie tak był taki, że po załączeniu jej do gniazdka wszystko było ok ale po załączeniu jej na klawiaturze startem chodziła ale nie grzała. Gdy ją popukałem w klawiaturę lub w bok mikrofalówki to zaczęła grzać lecz po kilku razach takiego pukania nastąpił problem jak wyżej opisałem.Mam pytanko czy muszę wymienić klawiaturę czy może coś innego Z góry dziękuję za uzyskane podpowiedzi. Mikrofalówka LG
    mg-583mc
  • REKLAMA
  • #2 10356420
    ks_robak
    Poziom 15  
    Ocena: 72
    walczak tomek napisał:
    ...ale po załączeniu jej na klawiaturze startem chodziła ale nie grzała. Gdy ją popukałem w klawiaturę lub w bok mikrofalówki to zaczęła grzać...

Wygląda jakby nie łączył przekaźnik włączający transformator zasilający magnetron...
  • #3 10376211
    walczak tomek
    Poziom 10  
    Ocena: 3
    A co jeżeli się teraz załącza od razu po włączeniu wtyczki.
    Moderowany przez mrhari:

3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.

REKLAMA