logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak przerobić silnik Romet 023 na dwucylindrowy? Szukam wskazówek i opisów.

k.witczak17 06 Sty 2012 14:30 796 1
REKLAMA
  • #1 10356542
    k.witczak17
    Poziom 9  
    Ocena: 11
    Siema jestem tutaj nowy i chciałbym zrobić silnik od rometa023 z dwoma cylindrami jednak za bardzo nie połapuje się i szukam jakiś propozycji lub opisów.
    A chce tak zrobić ponieważ wiem że silnika od simsona się da tylko mi nie chodzi o silnik od simsona tylko przy silniku rometowskim.Proszę o szybką odpowiedz.Dzięki. :D
  • REKLAMA
  • #2 10356754
    retrofood
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 4788
    3.1.13. (10.9, 15) Zabronione jest publikowanie wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych.
    3.1.15. (11) Zabronione jest publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.
    3.1.17. (10.9, 16) Zabronione jest publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.
REKLAMA