logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie kupić wyłącznik i uszczelki do czajnika Philips HD 4390 Filterline?

domi 17 Gru 2004 23:23 2582 4
REKLAMA
  • #1 1068871
    domi
    Poziom 15  
    Ocena: 7
    sorry za głupie pytanie, ale potrzebuję do takiego czajnika cały kompletny wyłącznik (rozleciał się) i uszczelki wskaźnika pozimu wody. Skąd to wziąć i za ile mniej więcej?
    Pytam, bo mam taki czajnik za free, a jak widzę to tanie dziadostwo (z kratką jako filtrem) w hipermarketach to mi się niedobrze robi. A drugi taki mi chodzi i chodzi i jestem z niego happy.

ps. wyłącznik jest bez lampki (starszy model)

Z góry dzięki za info i wyrozumiałość :)
  • REKLAMA
  • #2 1069249
    przeor1
    Poziom 11  
    Ocena: 4
    myślę,że szkoda Twojego czasu i pieniędzy
    każdy producent czajników,szczególnie tych tanich,tak kombinuje,żeby to była jednorazówka
    części więc można pozyskać praktycznie tylko z innych,zepsutych czajników tego dokładnie typu
    można coś pokombinować (zewrzeć na krótko),jednak to ryzyko
    nowy czajnik kosztuje niedużo (najtańsze widziałem po14,99),ale warto sprawdzić nosem (po prostu powąchać) czy tworzywo,z którego jest obudowa nie "capi"zbytnio chemią
    smacznej herbatki
    pozdrowienia
  • REKLAMA
  • #3 1069763
    domi
    Poziom 15  
    No wiem, ale pisałem, że rzygam tymi tanimi czajnikami... Wolę używanego Phila niż ten syf...
  • REKLAMA
  • #4 1070381
    apis65
    Poziom 12  
    witam - na priva przesylam ci serwisowke - o numerz najbardziej zblizonym do twojego (koniec produkcji 99r) - jezeli jest to czajnik tego typu to bede w stanie ci pomoc - pozdrawiam
  • #5 1074537
    domi
    Poziom 15  
    nic nie dostałem na priv...... :(
    proszę ew. na maila: dominik8(_at_)interia.pl
REKLAMA