logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak odzyskać skasowane numery z historii połączeń w Samsung S5830?

walek33 22 Sty 2012 01:12 2790 2
REKLAMA
  • #1 10430729
    walek33
    Poziom 29  
    Ocena: 81
    Szukałem, szukałem (może za słabo) i nie znalazłem. Zwracam się więc z prośbą o podpowiedź w jaki sposób w rzeczonym modelu przywrócić numery skasowane z listy. Standardowo w telefonie zrobić się tego (chyba) nie da. Podejrzewam, że są one zapisywane w jakimś pliku. Tylko w jakim i gdzie on jest schowany? Dla zainteresowanych powodem mojego dochodzenia wyjaśniam, że z mojego telefonu czasem korzysta młodzież domowa. Nie chciałbym być zdziwiony przy następnym rachunku, że dzwoniłem pod jakiś nieciekawy numer.
  • REKLAMA
  • #2 10431664
    arem
    Poziom 39  
    Ocena: 278
    Numerów nie przywrócisz.
    Każdy model telefonu w zależności od marki , ma różną pojemność zapisywanych połączeń wykonywanych. Powinno to być napisane w instrukcji telefonu. Numery jakie są wybierane są zapisywane w historii połączeń.
  • #3 10431706
    walek33
    Poziom 29  
    Ocena: 81
    Cytat:
    ma różną pojemność zapisywanych połączeń wykonywanych

Zgodzę się z tym twierdzeniem...
    ale w przypadku zapełnienia pamięci gubi połączenia najstarsze. Nie zdarzyło mi się przy normalnej eksploatacji żeby pamiętał połączenia sprzed dwóch dni a nie zapisał dzisiejszych. Musiały zostać skasowane z listy (ta opcja jest możliwa w telefonie).
    Cytat:
    Powinno to być napisane w instrukcji telefonu

Nie jest ona na tyle szczegółowa by podać dokładne miejsce i format zapisanej listy. Poszukuję właśnie tego.
REKLAMA