Witaj !
Cięzka sprawa światełka to indywidualna sprawa.. kazdy ma inny pomysł na salę, inny budżet. Ideał to roznego rodzaju efekty i światełka to rodzaju muzyki, wszystko w czasie i rytmie połączone ale przesadziłem tutaj -- na potańcówki i weselka wiele nie trzeba niektore kapelki nieuzywają swiatelek, ale mimo wszystko swiatelko to coś ciepłego więc warto cos miec.
Osobicie uwazam i to prawda że swiatla na LEDACH to marnota -chodzi mi
cena do ich efektów , więc uzywam zarówek i palników.
Zig- Zag pewnie z 20 masz wskazane światełko dobrze mieć ze dwa !
efekt rozproszenia ale bardzo jasny mozna oswietlenie sali wylaczyc
i jest sympatycznie.
Laser "Ibiza" LAS60G nie wiem do czego to rownać wypelnienie salki moze cos jak gobo ale pięknych i kolorowych figur to on niezbuduje.
Stroboskop 1500 Wat - dyskoteki, zabawy, studniówki, na weselu cos lzejszego z efektem strobo by sie przydało - np fajny jest Eurolita BR-100(błyska kolorowo i nie razi)
Dymiarka 1200 Wat - standard
WNIOSKI !!!!!!!!!
w/g mnie brakuje ci efektu stałego na zaznaczenie środka sali - np jakis Flower z GOBAMI , bo zigzag lata szybko tylko cien spiralki zarowki wali na salę. a przyda sie cos stalego na ziemi zeby sie krecilo (Flower Gobo).
Cos więcej - nie ma sensu ludzie są malo wymagający i słabo się znają a imprezka jak kazda imprezka //byle mrygało i to w miare jasno - muzyka gra światło mryga wódka się leje// .
Podziwiam ludzi co inwestują kosmiczna kasę w najnowsze najmocniejsze LEDy , GŁowy DMX sterowniki kosmiczne - pisza programy heh. ale co kto lubi ich sprawa
jak cos pisz do mnie podpowiem

LJOZWIAK(_at_)go2.pl