Panowie, Mam następujący problem z pralką Indesit WI 102: pralka nabiera wody, robi pranie i gdy dochodzi do wirowania rozkręca sie trochę i zwalnia, program zaczyna przeskakiwać, woda jest odsysana do końca - na tym kończy się pranie. programator zaczyna przeskakiwać zgodnie z ruchem wskazówek zegara. dioda miga na czerwono 8 razy. czy ktoś może mi pomóc? jeżeli będę wiedziała jak rozkręcić pralkę i co mam zrobić, to myślę że dam radę tylko proszę o dokładny opis
już kiedyś miałam podobnie (przeskakujący program) ale wyczyściłam filtr na dole (ten w prawym dolnym rogu) - okazał się zapchany. wszystko działało. teraz to chyba coś inego. dziękuję za pomoc
już kiedyś miałam podobnie (przeskakujący program) ale wyczyściłam filtr na dole (ten w prawym dolnym rogu) - okazał się zapchany. wszystko działało. teraz to chyba coś inego. dziękuję za pomoc
Moderowany przez mrhari:3.1.11. (10.2, 10.7, 12) Publikowanie wpisów nie zawierających merytorycznej treści, porady nie będące próbą rozwiązania problemu