logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukuje pilota uniwersalnego do amplitunera Sony STR-DG710

neptun11651 23 Sty 2012 22:35 2564 4
REKLAMA
  • REKLAMA
  • #2 10443941
    dzwiedziu
    Poziom 18  
    Ocena: 35
    Jeśli chodzi o uniwersalne to z mojej strony mogę polecić logitech harmony i300.
    Najtańszy z serii ale obsługuje większość sprzętu dostępnego na rynku.
  • REKLAMA
  • #3 10445969
    icm
    Poziom 28  
    Ocena: 167
    Czy kolega szuka uniwersalnego z powodu b. wysokiej ceny oryginalnego , czy też z nadmiaru pilotów. Uniwersalny może nie obsłużyć wszystkich funkcji, mam dostępny oryginał , jak również podobny pilot który zamiast funkcji DMPort ma przycisk Auto Call, mogę sprowadzić na zamówienie. Co do uniwersalnych, to pilot oryginalny ma przełączane całe grupy przycisków np. pod obsługę funkcji DVD video lub tunera, więc w uniwersalnym potrzeba bardzo dużo przycisków lub wiele banków, czy to będzie wygodne do użytkowania. Mogę sprawdzić czy coś z uniwersalnych by mogło działać.
  • REKLAMA
  • #4 10446462
    neptun11651
    Poziom 13  
    Ocena: 19
    Witam przyznam,że cena oryginalnego pilota jest naprawdę kosmiczna, bo taki amplituner można kupić już za 400 zł, a że w domu mam już cztery piloty, to pomyślałem o uniwersalnym. Miałem w domu kilka pilotów uniwersalnych ale z bardzo niskiej półki, to tylko dwa z nich obsługiwały tylko te funkcje które są dostępne manualnie, a potrzebuje pilota którym będę mógł wejść w menu, i ustawić między innymi barwę tonu i.t.d.
REKLAMA