logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Oprogramowanie do masowego wysyłania SMS przez darmową bramkę - jakie wybrać?

billy_black 24 Sty 2012 15:22 2481 10
REKLAMA
  • #1 10441931
    billy_black
    Poziom 9  
    Witam,

Czy jest jakies oprogramowanie, ktore umozliwi mi wysylanie przez darmowa bramke SMS do okreslonych numerow? Jak mozna to rozwiazac? Z gory dziekuje za odpowiedz.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 10442690
    wariato
    Poziom 43  
    Ocena: 838
    SPAM chcesz wysyłać tym programem ? Bo nie wiem kto normalny wysyła do kogoś masowe SMS.
  • #4 10443040
    billy_black
    Poziom 9  
    wariato napisał:
    SPAM chcesz wysyłać tym programem ? Bo nie wiem kto normalny wysyła do kogoś masowe SMS.

Spam drogi kolego to jest wlasnie Twoja 'pomocna' odpowiedz!

Ja chcialbym wysylac pacjentom SMS przypominajace o wizycie. Czy jest ktos w stanie mi pomoc w tym temacie?
  • REKLAMA
  • #5 10443095
    wariato
    Poziom 43  
    Ocena: 838
    To dlaczego z bramki ? Z osobistego telefonu komórkowego byłoby "poważniej". Ja jako taki "pacjent" czułbym się urażony że dostaję powiadomienie z bramek.

Odpowiadając na pytanie wątpię aby taki program był dostępny. A jeśli nawet byłby to na pewno odpłatnie.
  • REKLAMA
  • #6 10443115
    billy_black
    Poziom 9  
    wariato napisał:
    To dlaczego z bramki ? Z osobistego telefonu komórkowego byłoby "poważniej". Ja jako taki "pacjent" czułbym się urażony że dostaję powiadomienie z bramek.

Tylko chcialbym w miare mozliwosci, zeby to bylo darmowe...
  • Pomocny post
    #7 10444166
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #8 10445344
    billy_black
    Poziom 9  
    A jest jakis limit SMS dzienny przez darmowe bramki?
  • Pomocny post
    #9 10445645
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #10 10445874
    billy_black
    Poziom 9  
    piotr__80 napisał:
    Limit ... poczytaj na stronie operatora, każdy może mieć inny limit.
    Chcesz się przekonać ... masz na pewno telefon, wejdź na swoją bramkę i wysyłaj do siebie smsy aż ci powiedzą dosyć ... masz wtedy limit.
    Trochę wkładu własnego by się przydało :)

No wydaje mi sie, ze forum i serdeczni fachowcy sa wlasnie po to, zeby dzielic sie wiedza co zaoszczedzi czasu takim laikom jak ja w pewnych dziedzinach. Byc moze ja kiedys tez bede mogl Wam pomoc w jakims temacie (bez wypominania ze to wszystko jest w google;) )
    Dzieki za pomoc!
  • #11 10446347
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik poszukuje oprogramowania do masowego wysyłania SMS-ów przez darmowe bramki, z zamiarem przypominania pacjentom o wizytach. W odpowiedziach pojawiają się sugestie dotyczące korzystania z wyszukiwarek internetowych oraz programów, które mogą wykorzystać darmowe bramki SMS. Wskazano, że istnieją ograniczenia dotyczące liczby wiadomości, które można wysłać dziennie, a także podkreślono, że korzystanie z osobistego telefonu może być bardziej profesjonalne. Użytkownik wyraża chęć znalezienia darmowego rozwiązania, a także prosi o pomoc w zrozumieniu limitów SMS-ów.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA