logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jakie DVD multisystemowe do odtwarzania płyt z różnych regionów?

andy82 23 Gru 2004 00:34 975 4
REKLAMA
  • #1 1080910
    andy82
    Poziom 11  
    witam

przyjaciel z Lwowa poprosil mnie abym mu znalazl/kupil dvd "multisystemowe" tak zeby mogl ogladac tutaj (stany) dvd z swojego kraju, pytanie jest czy musi to byc jakis specjalny sprzet (pomijam tutaj kwestie - region free) bo jak mnie pamiec nie myli to kieds tam byl (w Polsce zreszta tez) sytem SECA

thx
  • REKLAMA
  • #2 1081074
    beatom
    Poziom 38  
    Ocena: 867
    Z Twojego postu wynika, ze mieszkasz w USA wiec polecam siec sklepow Walmart i DVD Cyberhome - bardzo latwy do przerobienia.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 1083577
    andy82
    Poziom 11  
    wiatm

obecnie mieszkam w stanach, a odtwarzac ma byc stacjonarny (oczywiscie ze SECAM - ale teraz tylko sie mowi o seca i to pewnie dlatego :) )

intereseuje mnie tylko czy na rynek ukrainski plyty sa nagrywane w SECAM, a jesli tak to czy odwarzacz region free bedzie potrafil przekonwertowac sygnal do NTSC

moze to: http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-...63310-8318439?v=glance&s=electronics&n=172282

thx andrzej
  • #5 1083597
    Pieron
    Poziom 31  
    Ocena: 84
    witam
    w pierwszej Kolejnosci musisz stwierdzic na sto 100% jaki system jest na ukraine (w polsce jest system PAL) i wiekszosc Multisystemowych urzadzen posiada wbudowane PAL/NTSC

mysle ze powinienes postawic pytanie jaki TV system jest na Ukrainie?
    to wtedy bedzie jasne jaki sprzet musisz szukac. pozdrawiam
    Wesolych Swiat
    Załączniki:
    • wesolych swiat.gif (24.55 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
REKLAMA