logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Błędy po instalacji Windows Installer 3.1 i problem z Microsoft Visual C++ Runtime

HoosTeL 09 Lut 2012 03:26 2250 11
REKLAMA
  • #1 10517213
    HoosTeL
    Poziom 9  
    Witam.
    MAm problem z komputerem a dokladnie po kolei. Ostatni jaki program instalowałem był to "Windows Installer 3.1" lecz gdy wejde w przywracanie systemu pokazuje Mi dziwne rzeczy że niby je instalowałem choc wcale tak nie było(Niby jakaś drukarke) co pokaze zaraz na skreenie.
    Błędy po instalacji Windows Installer 3.1 i problem z Microsoft Visual C++ Runtime
    zauwazyłem tez ze po tej instalacji pojawia sie tez problem z uruchomieniem instalacj np. "ESL wire" poniewaz wyskakuje taki bład: "Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error! (Błąd czasu wykonywania biblioteki programu Microsoft Visual C++)"
    SKREEN:
    Nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Windows Jest dobry poniewaz orginalny oraz mówie ze windows jest świeży i tylko sa na nim sterowniki oraz wlasnie ten "windows installer 3.1".

Umieszczam też skreen z "dodawanie lub usuwanie programów" aby pokazac co mam zainstalowane a dokladniej jakie biblioteki.
    Skreen:

Nie wiem czy to jakiś ma zwiazek ale zauwazyłem że jeden program "rzekomo" instalowany ma taka sama nazwe jak blad przy ESL Wire dołączam skreen z podobizna

Dodam że jestem graczem lola jaki i CS i takie programy jak "Net Framework 3.5" i "Windows Installer 3.1" są niezbedne do sprawnego działania gry LOL, a ESL wire gdzie wyskakuje blad przy instalacji jest programem potrzebnym w ligach CS.

Dzięki za pomoc :!:
  • REKLAMA
  • #2 10519371
    HoosTeL
    Poziom 9  
    jakaś pomoc Panowie?
  • REKLAMA
  • #4 10522134
    HoosTeL
    Poziom 9  
    robiłem i nic nie pomaga;/
  • REKLAMA
  • #6 10523209
    HoosTeL
    Poziom 9  
    przez co mam sprawdzić czy sa jakies poprawki? a ja juz zainstalowałem 4,5 WI
  • #7 10523290
    artaa
    Poziom 43  
    Ocena: 1689
    Windows Update / Microsoft Update
  • REKLAMA
  • #8 10523480
    HoosTeL
    Poziom 9  
    OK sprawdziłem, byla jedna aktualizacja, ale blad jest byl tak i jest.
    i dziwi mnie to ale niby nie wykrywa mi tego Visual C++ 2008 choc mam go napewno daje skreen. ALE WIRE pokazuje ze nie ma i trzeba zainstalowac.

• #9 10523561
    artaa
    Poziom 43  
    I teoretycznie ma rację, u ciebie jest bez SP1.
  • #10 10523742
    HoosTeL
    Poziom 9  
    czyli praktycznie:D co mam zrobic?? jakis pomysl?
  • #11 10524151
    artaa
    Poziom 43  
    Odinstalować swoją wersję i zainstalować tą którą chce instaler.
  • #12 10544792
    HoosTeL
    Poziom 9  
    nie pomaga. dalej ten sam blad. pomocy.

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik zgłasza problemy po zainstalowaniu "Windows Installer 3.1", w tym błędy związane z przywracaniem systemu oraz komunikaty o błędach "Microsoft Visual C++ Runtime Library". Pomimo posiadania oryginalnego systemu Windows i zainstalowanych sterowników, występują trudności z uruchomieniem aplikacji, takich jak "ESL wire". Użytkownicy sugerują przeprowadzenie czyszczenia rejestru, aktualizację Windows Installer oraz sprawdzenie dostępnych poprawek przez Windows Update. Użytkownik zauważa, że nie wykrywa zainstalowanej wersji Visual C++ 2008, co może być przyczyną problemów.
Wygenerowane przez model językowy.
REKLAMA