logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak zbudować symulator samochodu z działającymi licznikami i kierownicą Logitech G27?

sobolXD 09 Lut 2012 21:37 2360 2
REKLAMA
  • #1 10521133
    sobolXD
    Poziom 2  
    Przepraszam że nie w tym miejscu ale nie wiem gdzie to wkleić.Mam pytanko chciałbym zbudować symulator samochodu żeby mi tam działały liczniki itp.
    Jak by co chce kupić kierownice LOGITECH G27.Proszę o konkretne plany symulatorów.Znalazłem tu taki ale jemu nie działają liczniki.
    Z góry dzięki.
  • REKLAMA
  • #2 10521186
    Januszf777
    Poziom 27  
    Ocena: 46
    Witaj.
    Może zaczniesz od tego jakim sprzętem obecnie dysponujesz - dokładna konfiguracja oraz jaki budżet masz do dyspozycji? Kolejne pytanie jak ma wyglądać ten "symulator" (tylko monitor, może projektor itd...)
  • #3 10521324
    sobolXD
    Poziom 2  
    Specialnie do tego symulatora kupuje WSZYSTKIE RZECZY CZYLI KOMPUTER GŁOŚNIKI ITP. komputer z procesorem INTEL CORE I5-2310 4GB PAMIĘCI DYSK 500 GB SATA3 KARTA GRAFICZNA HD2000 KARTA DŹWIĘKOWA Realtek® ALC887
    MONITOR SAMSUNG 24 CALI
    KIEROWNICA LOGITECH G27
    GŁOSNIKI MODECOM MC-5.1
    Symulator może wyglądać tak: napewno deska rozdzielcz od auta i liczniki, fotel samochodowy na szynach (tani), na wzór takiego:http://www.spryciarze.pl/zobacz/jak-zbudowac-symulator-rajdowy
REKLAMA