logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 3310 - samoczynne wyłączanie i restart po zmianie softu

White999 25 Gru 2004 11:18 822 3
REKLAMA
  • #1 1085453
    White999
    Poziom 11  
    Ocena: 20
    Mianowicie jakiś czas temu zmieniłem sobie softa na maciejke wszystko było git:)aż do czasu nie minął miesiąc jak telefon zaczoł sie sam wyłączać restartować i wogóle,zmieniłem softa na electro i znowu to samo -- więc wgrałem beckupa...i nie zgadniecie co:)znowu to samo:[zrobiłem mu set to factory settings i wciaz problem sie powtarza:/ zauważyłem że wyłacz sie co jakiś określony okres czasu,raz sie wyłącza raz restaruje:\nie mam juz pomysłów co to może być aha dawałem mu FAID i Sfr:)
    (!)- ozdobnik?[h]
  • REKLAMA
  • #2 1085493
    morgan_exe
    Spec od GSM
    Ocena: 115
    Dziwne, walnij mu pelnego backupa + czysty eeprom musi pomoc. Jesli to niec nie da HA w dłoń i grzejesz okolice CCONT'a.
  • REKLAMA
  • #3 1085593
    Kris_412
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    a sproj akumulator wymienic blache ale moze tez zadzialac
  • #4 1087389
    White999
    Poziom 11  
    Ocena: 20
    bateria jest git wgrywałem czystego emproma i później beckupa i nic :/
    może ktoś ma innego emproma:)to mógłby zapodać linka:>hmmm dziś jeszcze zauważyłem że :sm37: ... jak czasem prztrzymam b mocno c to sie wyłacza , ale to chyba sie sam wyswiatlacz wyłącza :?:

Dodano po 3 [minuty]:

morgan_exe napisał:
    Dziwne, walnij mu pelnego backupa + czysty eeprom musi pomoc. Jesli to niec nie da HA w dłoń i grzejesz okolice CCONT'a.

moge prosić o łopatologiczne wyjasnienie"HA w dłoń i grzejesz okolice CCONT'a" :wink:
REKLAMA