logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Samsung LE19R86BD - resetowanie ustawień obrazu po 20-30 minutach

DjAlcon 11 Lut 2012 10:33 3055 3
REKLAMA
  • #1 10527564
    DjAlcon
    Poziom 11  
    Ocena: 38
    witam
    mam taki problem ustawiam obraz taki jak mnie interesuje po upływie jakiś 20-30min obraz ustawia się ponownie na standardowy dynamiczny po czym znowu trzeba na nowo edytować.
    Nie mam pojęcia co z tym zrobić żeby ustawić obraz o parametrach dla mnie odpowiadających i możliwości przy nich zostać już na stale.
    Jak ktoś spotkał się z takim problemem poproszę o poradę pomoc
    Dzięki i pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 10527618
    satgal
    Poziom 40  
    Ocena: 428
    Tv jest ustawiony na demonstracją sklepową. Trzeba ustawić na dom, pewnie jest to do ustawienia łatwo, chyba jakieś klawisze dłużej przytrzymać, pewnie pisze to w instrukcji użytkownika, można tą opcję wyłączyć również w SM.
  • REKLAMA
  • #3 10527928
    DjAlcon
    Poziom 11  
    Ocena: 38
    tak rzeczywiście jest ustawiony na tryb sklepowy i tu pojawia się problem nie da się wejść w ustawienia plug & play - niby w instrukcji jest opisane ze do zmiany wystarczy kliknąć głośność + przytrzymać 5s klawisz menu robię tak lecz problem dalej się pojawia. Nigdzie nie mogę znaleźć opisu jak dostać się do opcji plug & play ponieważ z tamtej opcji moge dowolnie modyfikować opcje. Nie wiem moze jest jakis klawisz do resetu fabrycznego tv.

--------------------------------------------------------

problem rozwiązany
    Display> menu> mute>power
    *info-menu-mute-power
    i tam wyedytowalnym ustawienia
  • #4 10528030
    bartekke
    Poziom 23  
    Ocena: 75
    Reset do ustawień fabrycznych jest w trybie serwisowym, funkcja FACTORY RESET.
REKLAMA