logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Tania klawiatura do PC i iPhone 3G - czy oferta nr 2116954933 zadziała?

__FlyMan__ 16 Lut 2012 22:51 1118 2
REKLAMA
  • #1 10556564
    __FlyMan__
    Poziom 21  
    Ocena: 21
    Szukam klawiatury do komputera ale i działającej na iphonie 3g. Nie kupię oryginału gdyż najzwyczajniej w świecie mnie nie stać, ale znalazłem na popularnym serwisie aukcyjnym klawiaturę i mysz (podróbkę) appla. Numer do tej aukcji to "oferta nr 2121245700 ". Chciałem zapytać czy to na pewno będzie działać, a jak nie to może wiecie co kupić, albo gdzie w nie zbyt wielkich cenach ?

Pozdrawiam FlyMan!

EDIT

Mała zmiana planów, chcę tylko klawiaturę :) szukam używanego oryginału albo to .. oferta nr 2116954933 zadziałało by ?
  • REKLAMA
  • #2 10556764
    Wafer
    Poziom 20  
    Ocena: 59
    Witam.

Pytanie brzmi dlaczego miało by nie działać?
    - Klawiatura jak klawiatura, podłączać po BT i działa, jedynie w PC też musisz mieć BT, instalujesz sterowniki i hula, zresztą sprzedawca napisał dość jasno z czym współpracuje.
    -Cena adekwatna, jak by kosztowała 5zł to fakt, było by się można zastanawiać nad wiarygodnością...

IMO będzie wszystko działać jak się należy, w skrajnych sytuacjach zawsze możesz skorzystać ze zwrotu towaru w ciągu 10dni.

Pozdrawiam.
REKLAMA