Witam. Mam problem z pewnym komputerem, mianowicie, zamontowana w jest w nim karta GF 9600GT oraz monitor LG 19cali, widescreen. Optymalna jego rozdzielczość to 1440x900. Po instalacji wszystkich sterowników, muszę dodać w sterowniku nvidii niestandardową rozdzielczość (już tak musiałem robić na tym sprzęcie i było ok). No i ustawiając ją, obraz jest zniekształcony i nie mieści się na monitorze (przesuwając kursor do krawędzi, przesuwa się). Komputer wcześniej pracował prawidłowo, lecz mocno się zainfekował i do tego był problem z chłodzeniem procesora i byłem zmuszony wybebeszyć całego i zrobiłem format. No i po tym się zaczęło. Wszystkie kable zasilające podłączone są prawidłowo, zasilacz, niby nie najwyższych lotów bo Tracer 4Life 450W, lecz napięcia trzyma a i wcześniej nie było z nim problemów, do tego sprzęt nie zbyt wymagający. Sterowniki oczywiście przeinstalowywane x razy na różne wersje (starsze oraz beta) i nic to nie pomogło. Na sterownikach wersji 185, rozdzielczość można ustawić, lecz z prawej strony oraz na dole widać jeszcze czarny pasek. Dodam że na płycie jest karta zintegrowana na której jest ten sam objaw, a podłączając monitor do laptopa wszystko jest ok. Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu, pozdrawiam