Witam, właśnie padła mi prawdopodobnie taśma w owym samsungu (nie slychać dzwonków ani rozmówcy, nie działa aparat, czasami mruga lekko wyświetlacz). Szukałam odpowiedzi na moje pytanie, ale niestety nie znalazłam. A pytani brzmi: czy po wymianie tej taśmy telefon będzie już sprawnie i długo działał? Mam zamiar oczywiście zakupić oryginalną taśme, ale boję się wszelkich komisów, żeby mi nic tam nie nawymyślali ;//
a że koszt nie jest mały (usłyszałam 100 zł za oryginał) to stąd moje pytanie czy po tej naprawie będzie już działał telefon czy jak już raz to padło to już będzie tak cały czas no i się to po prostu nie opłaca ..
Proszę o pomoc, bo muszę pilnie albo naprawić ten tel albo kupić jakiś inny, chociaż nie podoba mi się ta druga opcja bo oprócz tego problemu teraz to bardzo lubię tego samsunga
a że koszt nie jest mały (usłyszałam 100 zł za oryginał) to stąd moje pytanie czy po tej naprawie będzie już działał telefon czy jak już raz to padło to już będzie tak cały czas no i się to po prostu nie opłaca ..
Proszę o pomoc, bo muszę pilnie albo naprawić ten tel albo kupić jakiś inny, chociaż nie podoba mi się ta druga opcja bo oprócz tego problemu teraz to bardzo lubię tego samsunga