logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Truecrypt] Po formacie nie widzi dodatkowych partycji.

Teoma 23 Lut 2012 13:43 1340 2
REKLAMA
  • #1 10586996
    Teoma
    Poziom 11  
    Witajcie, na paczatku chcialem zaznaczyc ze jestem bardzo zielony w tym temacie dlatego prosilbym jesli to mozliwe o jak najprostsze wytlumaczenie mojego problemu.

Posiadam dysk 250 GB podzielony byl on na 3 partycje C:/ D:/ E:/ jak to jest zazwyczaj. Zaszyforwalem sobie dysk za pomoca TC i wbudowanego kreatora tak ze przy starcie komputera podawalem haslo. Niestety zdarzylo sie ze windows mi siadl i musialem zrobic format C:/. Po formacie niestety pozostale partycje sa dla TC i windowsa niewidoczne. Narazie nic z nimi nie robilem probowalem tylko jakos je podmotowac w TC lecz na nic sie to zdalo. Nie ma tam jakis waznych danych jednak wolabym najpierw sprobwac je odzyskac zanim wytocze ciezkie dziala :).

Posiadam rescuedisc ale za bardzo nie potrafie sie nim posluzyc. Czy jest jakis prosty sposob przy zamontowa tamte dwie partycje czy sa one przeznaczone na straty ? Przegladalem podobne tematy na forum jednak instrukcje w nich zawarte proste nie sa :/
  • REKLAMA
  • #2 10587263
    migol21
    Specjalista HDD Recovery
    Ocena: 414
    Jeśli dla ciebie nie jest proste obsługiwanie programu który się używa to nie ma opcji aby ci pomóc . Daj to komuś kto się na tym zna i wie jak użyć rescuedisc .
  • #3 10587426
    Teoma
    Poziom 11  
    juz sobie poradzilem, ale dzieki za zbyteczny i nic nie wnoszacy komentarz widac prawdziwy zawodowiec :)
REKLAMA