jdanecki napisał: Ja natomiast traktuję elektrodę jako miejsce wymiany właśnie takich technicznych informacji i porad, dlatego tego od razu nie zrozumiałem.
Nie, traktujesz to miejsce tylko do pokazywania twoich wyimaginowanych racji w miejscu z którym mocno się utożsamiasz. Ja zwyczajnie nie mam czasu na bezpłodne polemiki na poziomie 2-min. wiedzy google (już pisałem), tym bardziej na czerpanie profitów z tak dochodowej działalności jaką mi określiłeś. Litości
Faktem jest, że tamtą wiadomość wysłałem poprzez brandowany E160 bez literki na końcu, co wydawało mi się zabawne, tyle że nie pomyślałem, że tak mocno zaboli ona jakąś niedowartościowaną osobę która teraz szuka okazji na skanalizowanie ujścia emocji. Boli? Trudno! Musisz z tym coś zrobić, ale najlepiej coś innego poza idiotycznym zachowaniem na forum. To jest wirtualny świat, pomyśl nad tym.
Rafa.ck
Przyznaję że gdy napisałem tamten wpis przeczytałem temat mocno po łepkach, i stąd wyszło nieporozumienie z szybkością modemu. Ale to był tylko jeden raz. Natomiast polemika z - sądząc po wpisie - małolatem który został zwabiony sytuacją czy też podpuszczony i mocno chce udowodnić swoje racje, dodatkowo wpychając w moje usta opinie których nigdy w życiu nie wydałem (SIC), jest - wybacz - z definicji pozbawiona sensu i dlatego jej nie podejmuję. Jeśli jesteś w stanie (wątpię...), wyobrazić sobie końcowy wynik takiej dyskusji, coś poza bełkotem i ogólnymi frazesami, to przyznasz mi rację. Ja nie kopię się z koniem. Jeśli uważasz inaczej to trudno. Twój świat, twój problem. Amen.
Opinie o zasadności przeróbki E160 już popełniłem.