Mam taki problem szukałem już po forum ale nie znalazłem odpowiedzi mam nadzieje ,że mi pomożecie
Więc tak kupiłem J-Linka SEGGER V8 JTAG oczywiście jest to podróba chińska i wszystko działało tak jak trzeba. Próbowałem z programem TrueSTUDIO i pomigałem sobie diodka później zainstalowałem sterowniki SEGGER J-Link ARM i tu dalej coś nie chciał działać. Jedna taka jeszcze rzecz bo napięcie VTarget wczesniej miałem 3.3V a po tych zmianach jest 0V i moim zdaniem tu jest największy problem . Ponieważ wyskakują błędy właśnie z tym związane. Wydaje mi się że jak zainstalowałem SEGGER to on sam sobie zrobił aktualizacje oprogramowania mojego chińczyka i dlatego to nie chce działać .
Płytkę sprawdzałem pod względem elektrycznym miernikiem i nie zauważyłem żeby było coś uszkodzonego , mam nadzieje że pomożecie koleżanki i koledzy jak by go naprawić .
Płytkę sprawdzałem pod względem elektrycznym miernikiem i nie zauważyłem żeby było coś uszkodzonego , mam nadzieje że pomożecie koleżanki i koledzy jak by go naprawić .