logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Whirlpool Awt 2084 - nieregularne wirowanie, możliwa usterka hydrostatu? Jak naprawić?

amigbe 01 Mar 2012 19:39 3980 4
REKLAMA
  • #1 10620307
    amigbe
    Poziom 2  
    Witam, od pewnego czasu mam problem z pralką z tematu, są dni że wiruje a są że jej sie nie chce, nie zależy od wagi prania i jej ilości raz sama bielizna i nie wiruje raz pościel i ręczniki i wiruje lub na odwrót. Czy może to być hydrostat o którym czytałem w innych postach? Jeżeli tak to jak się do niego dostać. Z góry wszystkim wielkie dziękuje za pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 10620452
    peterwolski
    Poziom 20  
    Ocena: 142
    tak może być jak wylewa wodę ;) odkręć lewy bok i do wyczyszczenia kubek hydrostatu
  • REKLAMA
  • #3 10620775
    amigbe
    Poziom 2  
    Ok spróbuję, o efekcie napiszę Dziękuję
  • REKLAMA
  • #4 10624646
    andik14
    Poziom 10  
    Ocena: 2
    miałem ten sam problem zawilgocony był hydrostat styk z dolnego poziomu przełączał a na styku z górnego poziomu zostawało ok110V i moduł nie dawał sygnału na wirowanie
  • #5 11203517
    GrześW
    Poziom 11  
    Ocena: 12
    Witam
    mam taki sam problem z awt 2084, jak się ustawi program to dochodzi do wirowania i programator dalej nie idzie a pralka chodzi dalej ale nie wiruje wyczyściłem pojemniczek hydrostatu wstawiłem ranie a tu dalej to samo. Jak ręcznie przekręcę programator to dalej idzie grzałka grzeje wodę wlewa i wylewa ale w dalszym ciągu jest brak wirowania. Może ktoś wie co może być mam ją już 12 lat i wszytko było oki ale do czasu Pozdrawiam
REKLAMA