logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Co to za pliki znajdujące się w folderze Prefetch?

kamila_b 01 Sty 2005 22:37 1962 5
REKLAMA
  • #1 1102775
    kamila_b
    Poziom 2  
    chciałabym się dowiedzieć co to są za pliki znajdujące się w folderze: Prefetch.. czy one są jakimś zagrożeniem dla komputera (przeczytałam w jednym z postów że trzeba to usunąć).
  • REKLAMA
  • #2 1102783
    md
    Poziom 41  
    Ocena: 788
    Nie stanowią zagrożenia, a przyspieszają ładowanie niektórych aplikacji. Jednak, gdy plików tych jest dużo, system ładuje się dłużej. Nie zaszkodzi usunąć od czasu do czasu wszystkie pliki.
  • REKLAMA
  • #3 1102818
    kamila_b
    Poziom 2  
    czyli jeśli je usunę to nic się nie stanie..
    a jeszcze mam jedno pytanie.. co zrobić jeśli włączają się co chwilę jakieś stronki? i mimo że sprawdzam programem antywirusowym to nic to nie pomaga? również ad-aware nic nie wykrywa..
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 2233187
    tom1eczek
    Poziom 20  
    Ocena: 21
    A co zrobić oprócz usunięcia ich jesli jest tam plik RADMINA (programu do sledzenia)?
    podejrzewam ze ktos uzywa tego programu na mnie. jak sprawdzić czy jest on aktywny?
    znalazłem tylko jeden plik: RADMIN22.EXE-277C4A51.pf
    ciekawą rzeczą jest to ze został zmodyfikowany PRZED zainstalowaniem windowsa XP'ka.
    nie ma radmina w autostarcie, dodaj usuń programy też.
    jakie jeszcze pliki tworzy radmin przy instalacji i używaniu??
    proszę o wypisanie.
    dziękuję za pomoc, bo używanie sledzonego systemu jest bardzo niekomfortowe.
REKLAMA