logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

"You are registered as BAD_IP by Protector". Tylko dla jednej strony w

karola44-81 19 Mar 2012 10:44 1296 2
REKLAMA
  • #1 10695006
    karola44-81
    Poziom 27  
    Ocena: 242
    Witam.
    Może podsuniecie mi jakieś rozwiązanie, które mógłbym wypróbować, żeby wreszczie powrócić na stronę forum cytrynki.

Po wybrabiu adresu: http://www.klub.citroen.triger.com.pl/ przeglądarka pokazuje czystą stronę z " You are registered as BAD_IP by Protector. "
    Myślałem, że to już tak musi pozostać, bo kilka lat lemu miałem podobny problem. Ale po przeinstalowaniu XP od nowa dało się używać tej stronki.

Obecnie wszelkie możliwe sposoby dostępne w prosty sposób nie dają rezultatu.
    Użuwam Ubuntu z przeglądarką Opera ( Opera/9.80 (X11; Linux x86_64; U; pl) Presto/2.10.229 Version/11.61). Wobec tego format dysku i instalacja wszystkiego nie wchodzi w grę.
    Internet mam po przez router WI-FI. Na początku myślałem, że to problem z połączeniem jakiś, ale łącząc się z telefonu komórkowego przez WI-FI mogę przeglądać problematyczne forum.

Przeglądając google natknąłem się na identyczne tematy z tą samą stroną- rozwiązań brak.

Jak myślicie co począć? W mojej Operze zrobiłem" reset " , czyli wykasowane wszelkie ciasteczka, historie i wszystko co dało się w niej zrobić. Resetowałem router zmieniając w nim przydziały IP dla WI-FI.
    Z góry dziękuję za udzielone odpowiedzi, oraz zainteresowanie moim problemem.
    Karol
  • REKLAMA
  • #2 10696539
    mbo
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 845
    Zablokowany jest dostęp z Twojego adresu IP.
    Wyjaśnij sprawę z administratorem forum to zapewne wyłączy blokadę ...
  • #3 10696670
    bestboy21
    Poziom 40  
    Ocena: 779
    Poszukaj jakiegoś proxy.
REKLAMA