Witam. Otóż wczoraj dostałem laptopa który miał gotowo wgrany Windows XP SP3 (EN) i miał taki problem że jak się włączał było wszystko ok, ale gdy się przymknęło klapę i odtworzyło gdy wrócił z stanu wstrzymania to wołał o hasło do konta, do którego był przed chwilą zalogowany. Używając drugiego konta skasowałem hasło administratora, ale po ponownym uruchomieniu komputera uruchamiając się XP ma takie okienko logowania użytkownika znane z Windows 2000 i od razu pokazuje że nie można zalogować się na domenę bo jest zły użytkownik lub hasło (od razu jest wpisany w oknie ten użytkownik i dosyć długie hasło). Po kliknięciu ok przechodzi w standardowe okno logowania XP gdzie graficznie wybiera się ikonkę użytkownika do zalogowania i tu takie pytanie a nawet dwa. Pierwsze to w jaki sposób skasować to okienko, bądź w nim zmienić hasło na puste żeby z automatu ten komunikat nie wyskakiwał. Druga sprawa wygląda tak jak chcę w Internet Explorer 8.0 wyłączyć tzw. "Content Advisor" który blokuję jeden program w tej przeglądarce to woła też o jakieś hasło a jedyną podpowiedzią jest "IEAK". Byłbym wdzięczny za pomoc, bo z różnych powodów nie będę formatował laptopa, a po drugie zawsze mogę odesłać laptopa na tzw. "Gwarancję" a nie chcę tracić niepotrzebnie pieniędzy na koszty wysyłki jak można w łatwy sposób to zrobić. Z góry dziękuję za pomoc.