logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Daewoo Matiz 2001 - Jaką przejściówkę ISO do radia LG wybrać?

Amigo1992 13 Kwi 2012 22:30 7284 6
REKLAMA
  • #1 10791352
    Amigo1992
    Poziom 2  
    witam mam problem z podlaczeniem radia otoz zakupilem nowe radio LG radio ma wejscie iso chcialem kupic przejsciowke ale orginalna wyglada tak jak na zdj a nie jak ta ktora moglbym pdlaczyc pod adapter
    pytanie co to jest za kostka i gdzie znajde taka przejsciówke

Daewoo Matiz 2001 - Jaką przejściówkę ISO do radia LG wybrać?

dodam ze kostka jest 14 pinowa zdjc troche nie wyrazne
  • REKLAMA
  • #2 10791389
    kizek
    Poziom 35  
    Ocena: 487
    Coś za duży bałagan w tych przewodach jak na instalacje oryginalną. To tak na pierwszy rzut oka. Posiadam Matiza rocznik 2000 i kostka jet inna posiada 18-cie pinów, stąd pytanie czy na pewno jest to oryginalna kostka?Daewoo Matiz 2001 - Jaką przejściówkę ISO do radia LG wybrać?
  • REKLAMA
  • #3 10794416
    Amigo1992
    Poziom 2  
    wlasnie nie chociaz nie widac by bylo cos tam przerabiane radio w moim matizie jest jeszcze kasetowe poszukuje tylko przejscioki pod ta kostke na iso i nie wiem czy wizyta u elektryka jest konieczna czy znajde taka przejsciowke
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 10815316
    Marek09
    Poziom 24  
    Ocena: 137
    Czeka cię wizyta u elektryka, na zdjęciu widać, że masz inną kostkę niż fabryczna. Podjedź i niech ci w to miejsce założą ISO.
  • #6 10819587
    Pachwi
    Poziom 2  
    Nie prawda- ma fabryczną... Byłem w sklepie bo potrzebowałem do Lanosa... (niestety nie było w 9 sklepach- ale we wszystkich których byłem były do matiza... prawie w każdym sklepie z telewizorami to dostaniesz...) Pozdrawiam

Podsumowanie tematu

✨ Użytkownik ma problem z podłączeniem radia LG do Daewoo Matiz z 2001 roku, ponieważ oryginalna kostka nie pasuje do standardowego złącza ISO. W dyskusji pojawiają się różne opinie na temat liczby pinów w kostce (14 vs 18) oraz sugestie dotyczące zakupu odpowiedniej przejściówki. Niektórzy użytkownicy sugerują wizytę u elektryka, aby dostosować instalację, podczas gdy inni wskazują na dostępność przejściówek w sklepach internetowych. Podano również linki do stron, gdzie można znaleźć odpowiednie adaptery.
REKLAMA