logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[Inne] instrukcja obslugi pilota IR7071 (do galaxis cvt7000-2)

lgal 13 Kwi 2012 23:14 1693 3
REKLAMA
  • #1 10791518
    lgal
    Poziom 9  
    Witam.
    Mam problem ze znalezieniem opisu klawiszy pilota tego (link do innej strony: http://www.cybor-tech.com.pl/info.php?id=63378 ).

Prosilbym o pomoc w znalezeniu instrukcji/opisu klawiszy a jesli bylo by to tez mozliwe zapisywania i ustawiania programow
    ( da sie to zrobic 'automatycznie' czy trzeba kazdy po kolei ? )

Szukałem, ale nie moglem nic kakretnego znalesc - ewentualnie prosilbym o wskazanie (np ze zdjecia w linku) ktore przecisku czym sa (np: "C/P to MODE" itd, ktory przycisk to select , czym jest "M").

w razie niejasnosci prosze smialo pytac :)
    Kontaktuj się z ogłoszeniodawcą poprzez Prywatną Wiadomość (ikonka PW).
  • REKLAMA
  • #2 10794377
    icm
    Poziom 28  
    Ocena: 167
    Instrukcja obsługi jest do danego sprzętu np. telewizora, opis przycisków to sobie popatrz na nie, producent nie przewidział nic prostszego. Tym bardziej do pilota nieoryginalnego nikt nie robi instrukcji opisującej przyciski.
    Wracając do tematu: to potrzebna jest instrukcja obsługi telewizora, a konkretnie strojenie tego tv. Załączam na początek wygląd pilotów oryginalnych - od tego najlepiej zacząć - załącznik w PDF. Co do strojenia to odsyłam do postu https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic192443.html , piloty od obu telewizorów działają prawie tak samo.
    Załączniki:
    • Imperial CTV7000-2.pdf (32.63 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #3 10794710
    lgal
    Poziom 9  
    Witam

Programowanie telewizora, tak oto mi chodziło. Nie posiadam ani instrukcji programowania od telewizora ani od pilota - a co do opisu chodziło mi głownie oto, co oznaczają skróty na pilocie. (Naciskanie tak po kolei z nadzieją że się zapisze jest jakimś wyjściem ale chciałem tego uniknąć)
    Znalazłem trochę informacji ale nigdzie nie było od a do z, tylko wybiórczo dlatego chciałem poradzić się kogoś kto ma z tym doczynienia.

Co do linku- dziękuje mam nadzieję, że to podziała (2x M aby zapamiętać - bo wszystko inne już wiem co i jak). jedynie problem jest w tym, że to nie mój telewizor i nie mam z nim kontaktu na codzień, i dlatego nie mogę na bieżąco próbować.

Jeśli jest ktoś w posiadaniu 'instrukcji programowania telewizora 'galaxis cvt7000-2' to prosiłbym bardzo o jej umieszczenie tutaj.

Dziękuje za zainteresowanie i przepraszam za złe opisanie mojego problemu.
  • #4 10807040
    lgal
    Poziom 9  
    Jeśli jest ktoś w posiadaniu 'instrukcji programowania telewizora 'galaxis cvt7000-2' to prosiłbym bardzo o jej umieszczenie tutaj bądź proszę o wysłanie mi (linku adresu) na email lub pw.

Temat do zamknięcia.
REKLAMA