logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Aktywne adresy serwerów proxy z portami – gdzie znaleźć szybkie i działające?

simoc007 20 Kwi 2012 12:23 5569 2
REKLAMA
  • #1 10814706
    simoc007
    Poziom 9  
    Ocena: 1
    Sprawdziłem ze 100 adresów z portami z różnych stron internetowych i nic nie działa czy mógł by mi ktoś podać z 3-4 adresy z portami które działają?? Będę zadowolony nawet z jednego...

p.s. Będę wdzięczny jeśli te adresy nie będą zbytnio muliły.
  • REKLAMA
  • #2 10815011
    root_pl
    Poziom 11  
    Często szukając tego typu stron znajduje się odniesienia do nieaktualnych serwerów proxy. Więc samo podanie danych do serwera też mija się z celem, darmowe serwery proxy też nie działają wiecznie, choć zdarzają się takie które dość długo pracują. Pewnym drobnym nakładem wysiłku w wyszukiwanie można znaleźć strony które posiadają aktualizowane listy proxy, ja polecan np tą <<lista proxy>> stronę, na której można znaleźć samemu najbardziej odpowiadający nam serwer. Co do kwestii jak to nazwałeś "mulenia" to z racji tego że serwery nie wymagają opłat nie są demonami szybkości, ale też metodą prób i błędów można znaleźć dość dobry serwer.
  • #3 10820832
    noraumbuena
    Poziom 1  
    Takich list jak podaje kolega powyżej jest bardzo dużo w sieci. Ich jakośc jednak jest bardzo niska. Jak potrzebujesz nieustannego dostępu do działających proxy to polecam proxymarket.pl. Jest to jednak serwis płatny i nastawiony na dostarczanie proxy działających pod guglacza.
REKLAMA