logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki tani nadajnik 2,4GHz pasuje do Nine Eagle XTR-300 lub Sky Eagle bez wymiany odbiornika?

zadane207 30 Kwi 2012 18:38 1816 1
REKLAMA
  • #1 10847089
    zadane207
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Witam.
    Co zrobić gdy są 2 samoloty i jeden pilot (jest on zbindowany z obydwoma,ale chciałbym mieć 2 zestawy,żeby 2 osoby mogły latać).
    Samoloty: Nine Eagle(XTR-300 lub Sky Eagle), do któregoś z nich przydał by się pilot.
    Ten z zestawu jest 2,4GHz. Proszę was napiszcie jaki mogę kupić uniwersalny pilot, żeby pasował mi do któregoś samolotu. Najlepiej jak najtańszy (i żeby było bez zmiany odbiornika - nie wiem jaki, poczytajcie na internecie jaki tam jest).

Moderowany przez Madrik:

A dlaczego to MY mamy czytać? Sam masz z tym jakiś problem?
    A co do problemów, to poprawiłem pisownię i interpunkcję. Proszę pamiętać o obowiązku stosowania zasad języka polskiego na forum.
    A skoro masz czas napisać post, to masz również czas, by go przeczytać i poprawić PRZED wysłaniem.

• REKLAMA
  • #2 10847223
    McRancor
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 123
    Nie ma takiej możliwości. Nine eagles ma swój system i tylko nadajnik (pilot to do telewizora uniwersalny możesz kupić) od nine eagles do modeli samolotów (te od helików nie działają!) się do tego nada. Jak masz dwa nadajniki bindujesz każdy model do innego i mogą latać na raz.
REKLAMA