Chciałbym kupić coś do 600zł a najlepiej za 500zł co obsłuży DX11, będzie posiadać możliwość podłączenia 4 monitorów równolegle, w zasadzie to jest najważniejsze.
Moja HD 4890 Toxic dostała artefaktów przez mój ostatni zepsuty zasilacz. Trochę się tym zbiesiłem bo za Vapora dałem 1000zł.
Ogólnie nie potrzebuje nie wiadomo jakiego wypasa karty, w gry na kompie gram coraz rzadziej, jednak np. takiego Crysisa2, Battelfielda 3, Diablo 3 musi ciągnąć.
Zależy mi głównie na podłączeniu 4monitorów, dx11, brak awaryjności.
Zawsze byłem zwolennikiem AMD - Shapphire, ale dopuszczam możliwość Geforce.
Sprzęt mam wydajny zasilacz 1000wat, Procek I7.
Myślałem nad czymś takim "XFX HD6870 Dual Heatpipe 1GB", znalazłem za 600zł, po odliczeniu vatu miałbym idealnie ale nie specjalnie ufam /Allegro/ bo firma się zawinie czy coś w ten deseń.
Po za tym, czym więcej czytam komentarzy, tym mniej jestem pewny co kupić
Doradzicie coś koledzy ?
Moja HD 4890 Toxic dostała artefaktów przez mój ostatni zepsuty zasilacz. Trochę się tym zbiesiłem bo za Vapora dałem 1000zł.
Ogólnie nie potrzebuje nie wiadomo jakiego wypasa karty, w gry na kompie gram coraz rzadziej, jednak np. takiego Crysisa2, Battelfielda 3, Diablo 3 musi ciągnąć.
Zależy mi głównie na podłączeniu 4monitorów, dx11, brak awaryjności.
Zawsze byłem zwolennikiem AMD - Shapphire, ale dopuszczam możliwość Geforce.
Sprzęt mam wydajny zasilacz 1000wat, Procek I7.
Myślałem nad czymś takim "XFX HD6870 Dual Heatpipe 1GB", znalazłem za 600zł, po odliczeniu vatu miałbym idealnie ale nie specjalnie ufam /Allegro/ bo firma się zawinie czy coś w ten deseń.
Po za tym, czym więcej czytam komentarzy, tym mniej jestem pewny co kupić
Doradzicie coś koledzy ?