Witajcie,
Czy możecie pomóc mi złożyć zestaw z poradnika w konkretnym sklepie?
tj.
Procesor Core i5-2500k
Płyta główna Asrock P67 PRO 3
Dysk twardy Western Digital Caviar Blue 500GB AAKS/AAKX
Obudowa Zalman Z11 plus lub aerocool x-warrior lub aerocool x strike lub podobne
Zasilacz OCZ StealthxStream 2 500w lub ZS 550, XFX 450/550
Karta Graficzna Radeon HD 7850
Pamięć ram 2x4GB 1600-CL9
Chłodzenie Thermaltake Contac 29, Fortis, CNPS10X Performa
Dodam, że fajnie by było jakby sklep był z Warszawy, choć już nie koniecznie
I pytanie jeszcze jedno - czy to jest kompletny zestaw, czy do tego jeszcze trzeba coś dołożyć. Przyznam szczerze, że nie orientuję się w stacjonarkach, szczególnie w składaniu. Kupiłabym zestaw, ale po waszych poradach stwierdziłam, że jednak spróbuję złożyć, ale mnogośc opcji mnie przerasta, chociażby fakt, że ww. karta graficzna występuje w 10 wersjach kilku producentów.
I jak tu wygląda kwestia karty dźwiękowej, i chciałabym np. mieć usb 3.0 i do tego jakieś wifi pci lub usb - nie wiem jakie by tu pasowało (wiem, wiem, to stacjonarka, ale nie chce mi się przez pół mieszkania internetu ciągnąc)
Czy możecie pomóc mi złożyć zestaw z poradnika w konkretnym sklepie?
tj.
Procesor Core i5-2500k
Płyta główna Asrock P67 PRO 3
Dysk twardy Western Digital Caviar Blue 500GB AAKS/AAKX
Obudowa Zalman Z11 plus lub aerocool x-warrior lub aerocool x strike lub podobne
Zasilacz OCZ StealthxStream 2 500w lub ZS 550, XFX 450/550
Karta Graficzna Radeon HD 7850
Pamięć ram 2x4GB 1600-CL9
Chłodzenie Thermaltake Contac 29, Fortis, CNPS10X Performa
Dodam, że fajnie by było jakby sklep był z Warszawy, choć już nie koniecznie
I pytanie jeszcze jedno - czy to jest kompletny zestaw, czy do tego jeszcze trzeba coś dołożyć. Przyznam szczerze, że nie orientuję się w stacjonarkach, szczególnie w składaniu. Kupiłabym zestaw, ale po waszych poradach stwierdziłam, że jednak spróbuję złożyć, ale mnogośc opcji mnie przerasta, chociażby fakt, że ww. karta graficzna występuje w 10 wersjach kilku producentów.
I jak tu wygląda kwestia karty dźwiękowej, i chciałabym np. mieć usb 3.0 i do tego jakieś wifi pci lub usb - nie wiem jakie by tu pasowało (wiem, wiem, to stacjonarka, ale nie chce mi się przez pół mieszkania internetu ciągnąc)