logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Outlook Express - powielanie starych e-maili przy kopiowaniu z serwera

-=lucas=- 12 Sty 2005 09:40 2373 2
REKLAMA
  • #1 1131103
    -=lucas=-
    Poziom 11  
    Mam taki problem z programem Outlook Express. Mam w firmie na koputerze w Outlook`u dwa konta - oba firmowe. Jedno jest wylacznie na moj uzytek a drugi uzywam z kilkoma innymi osobami. Program jednak z tego drugiego konta ma jedynie kopiowac e-maile z serwera i pozostawiac kopie na nim - wiadomo - aby inni mogli je odczytac na swoich komputerach. Problem polega na tym, iz co jakis czas Outlook sciaga mi stare e-maile - czyli powiela juz te ktore odebralem. Nie moge w opcjach ani ustawieniach kont znalezc odpowiedniej opcji. Prosze o podpowiedz. Dziekuje.
  • REKLAMA
  • #2 1131262
    aren
    Poziom 28  
    Ocena: 46
    we wlasciwosciach konta , zakladka zaawansowane , na dole jest ptaszek do zaznaczenia "pozostaw kopie wiadomosci na serwerze", ja tam mam i nigdy mi nie usuwa poczty z serwera.
  • #3 1131341
    -=lucas=-
    Poziom 11  
    Dzieki za zainteresowanie, ale aren:
    "Problem polega na tym, iz co jakis czas Outlook sciaga mi stare e-maile - czyli powiela juz te ktore odebralem"

Moj problem polega na tym, ze juz raz odebrane mejle (kopie pozostaja na serwerze - to nie jest problem) po jakims czasie znow przychodza do outlooka:(
REKLAMA