logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak ustawić w biosie dedykowaną pamięć video na większą.

smyku123 01 Cze 2012 20:00 1044 3
REKLAMA
  • #1 10956858
    smyku123
    Poziom 1  
    Witam mam taki problem. Dedykowaną pamięć video mam 256mb a karte graficzną mam 1GB i nie wiem jak to ustawić . Podobno ustawia się to w BIOS'ie ?
    Bardzo prosze o szybka pomoc gdyż chce pograć w gry na wyższyj parametrach i mi się tnie tutaj wszytskie informacje na temat mojego komputera. :)
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany
  • REKLAMA
  • #2 10956897
    Dra98
    Moderator - Komputery Serwis
    Ocena: 1071
    smyku123 napisał:
    Bardzo prosze o szybka pomoc gdyż chce pograć w gry na wyższyj parametrach

Na zintegrowanej karcie RADEON HD3000 jest to niemożliwe, wprowadzenie zmian w BIOSie tego nie zmieni.
    Do gier pozostaje dokupienie dodatkowej karty graficznej.
  • REKLAMA
  • #3 10957506
    Pwk
    Poziom 23  
    Ocena: 12
    Na tej integrze w nowe gry nie pograsz, chyba że lubisz pokaz slajdów.
    Jak wejść do BIOSu i zmienić wielkość pamięci współdzielonej znajdziesz w książeczce od płyty głównej.
  • #4 10957584
    WojtasJD
    Poziom 43  
    Ocena: 1576
    Hmm, co my tu mamy:
    Aby zobaczyć materiał na tym forum musisz być zalogowany

3.1.15. Publikowanie wpisów przedstawiających problem, bez podania wystarczającej liczby informacji umożliwiającej zajęcie merytorycznego stanowiska przez innych Użytkowników forum. Tytuł wpisu powinien zawierać markę, model oraz skrótowy opis usterki.

czyli zabrakło informacji o konfiguracji, conajmniej modelu płyty głównej.

Ale ja głupi, przecież autor podał link w którym podobno wszystko jest no ale to krótkotrwały link do aukcji więc:

3.1.18. Publikowanie informacji do źródeł, które po pewnym czasie wygasają (publikowanie odnośników do stron o charakterze krótkotrwałym w tym także numerów do aukcji lub ogłoszeń). Nie dotyczy działów Co kupić.

Nawet jakby model płyty padł to i tak podpada pod:
    3.1.17. Publikowanie wpisów obniżających ogólny poziom dyskusji, wynikających z lenistwa lub zawierających roszczeniowy charakter wypowiedzi.

Kosz...

BTW: w tej aukcji nie ma podanego modelu płyty głównej :wink:
REKLAMA